Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pragnę z nim być

Spotkanie z byłym po latach

Polecane posty

Gość gość
No, nie wstydź się. Wyrzuć to z siebie.

Gość Pragnę z nim być
Nie było.

Gość gość
Czyli nie jesteś puszczalska. On Ciebie zaniedbywał. Ty nie wytrzymałaś i zdradziłaś. Potrzebowałaś czułości, bliskości i seksu. I tyle. Czas poszukać innego faceta. I lepiej, żeby nie jeździł w delegację. Czegoś się o sobie dowiedziałaś. Możesz kochać, ale jesteś w stanie zdradzić. Gdy on jest daleko. Wiele kobiet nawet sobie tego nie uświadamia. Ty już tak...

Gość Pragnę z nim być
Przyjeżdżał raz na jakiś czas. Byłam sama praktycznie cały czas. Byly rozmowy, był seks gdy przyjeżdżał ale to mi nie wystarczało.

Gość gość
Widocznie masz większe potrzeby. Jak to kobieta koło 30.

Gość Pragnę z nim być
Pech chciał że zdradziłam go z kolega jego brata nie wiedziałam o tym i jego brat powiedział o tym mu. On przyjechał do mnie i pamiętam co pododdział ,, Jak mogłaś. Jesteś d****ą" najgorsze słowa jakie mogłam usłyszeć. Ja miałam wtedy 26 lat, on 27. Byliśmy młodzi. Kochałam go. Seks mieliśmy wspaniały póki nie wyjechał na tą aplikacje. Jak widzieliśmy się z 2 razy na miesiac to było dobrze.

Gość gość
przeprośiłaś go chociaż za to świństwo jakie mu wyrządziłaś

Gość Pragnę z nim być
Nie rozmawiałam z nim od tej pory.

Gość gość
to bardzo nie ładnie z twojej strony ,że go nie przeprośiłaś

Gość Pragnę z nim być
Dzisiaj cały czas zajmował sie córka. On zawsze chciał mieć dziecko. Jak patrzyłam na niego jak był dymny ze swojej córki. Później ona doszła do nich bawili sie razem.

Gość gość
i nie podszedł do ciebie

Gość Pragnę z nim być
Nie zachowywał się tak jakby mnie nie było. Jakby istniała tylko jego córka i żona

Gość gość
Czego od niego teraz oczekujesz?

Gość gość
gość weź długopis i kartkę ;p 1. Napisz imię osoby płci przeciwnej. 2. Który kolor najbardziej lubisz: czerwony, czarny, niebieski, zielony czy żółty? 3. Pierwsza litera twojego imienia? 4. Miesiąc urodzenia? 5. Który kolor bardziej lubisz czarny czy biały? 6. Imię osoby tej samej płci. 7. Ulubiony numer? ... 8. Wolisz jezioro czy morze? 9. Napisz życzenie (możliwe do spełnienia!). Skończone – zobacz poniżej: Odpowiedzi 1. Kochasz tę osobę. 2. Jeżeli wybrałaś /eś: Czerwony – twoje życie jest pełne miłości. Czarny – jesteś konserwatywna /y i agresywna /y. Zielony – twoja dusza jest zrelaksowana i jesteś osobą na luzie. Niebieski – jesteś spontaniczna /y i kochasz całusy i pieszczoty tych, których kochasz. Żółty- jesteś bardzo szczęśliwą osobą i udzielasz dobrych rad tym, którzy są w dołku. 3. Jeżeli pierwsza litera twojego imienia jest: A-K - masz w sobie dużo miłości, którą ofiarujesz bliskim i przyjaciołom. L-R - Próbujesz cieszyć się życiem na maxa a twoje życie uczuciowe wkrótce rozkwitnie. S-Z - lubisz pomagać innym a twoje przyszłe życie uczuciowe wygląda bardzo dobrze. 4. Jeśli urodziłaś /eś się w: Styczeń – Marzec Rok minie ci bardzo dobrze i odkryjesz, że zakochasz się w kimś zupełnie nie oczekiwanym. Kwiecień - czerwiec Twój związek (uczuciowy) jest bardzo silny, będzie trwał długo i pozostawi wspaniałe wspomnienia na zawsze. Lipiec- wrzesień Będziesz mieć wspaniały rok i doświadczysz dużą zmianę w życiu na lepsze. Październik – grudzień Twoje życie uczuciowe nie będzie zbyt wspaniałe, ale w końcu odnajdziesz swoją bratnią duszę. 5. Jeśli wybrałaś /eś Czarny: twoje życie obierze inny kierunek, co będzie dla ciebie bardzo korzystne i bardzo cię to ucieszy. Biały : Będziesz mieć przyjaciela, któremu można będzie całkowicie zaufać i zrobiłby dla ciebie wszystko, ale ty możesz sobie z tego nie zdawać sprawy. 6. Ta osoba jest twoim najlepszym przyjacielem. 7. To jest ilość twoich bliskich przyjaciół w twoim życiu. 8. Jeśli wybrałaś /eś: Jezioro: Jesteś lojalnym przyjacielem i kochanką /iem. Morze: Jesteś bardzo spontaniczna /y i lubisz zadowalać ludzi. 9. To życzenie spełni się tylko wtedy, gdy wstawisz ten test do 5 innych odp w ciągu jednej godziny. Wklej je do 10 innych komentarzy spełni się przed twoimi następnymi urodzinami.

Gość gość
Nie wiem. Chciałabym być z nim

Gość gość
pies ogrodnika

Gość gość
Wiek 32 to najpiękniejszy wiek kobiety, wiem bo kiedyś też tyle miałam , ,ale to Ciebie nie usprawiedliwia , przed zdradą . Jesteś próżna i zepsuta.

Gość gość
stwierdzam ze nie masz godnosci skoro po czyms takim poszlas do jego domu:( i zamiast wyjsc skoro tam byli to siedzialas jak gdyby nigdy nic.nie wstyd ci bylo przed jego zona? zapewne wie ja skonczyliscie...

Gość gość
chcialas wiedziec co u niego? to już wiesz. A teraz daj im spokoj. Moje laska tez mnie kantem puscila, niby z tesknoty bo ja daleko studiowalem. Ostatnio natknalem sie na nia w miescie rodzinnym, przeszedlem obojetnie.Jej mina bezcenna.

Gość Pragnę z nim być
Jak miałam wyjsc ? Kiedy już siedziałam on wszedł. Nie wiem gdzie on był. Widziałam że jest jego córka bo otwierała z jego ojcem drzwi. Później zobaczyłam ją w kuchni a jego zobaczyłam po kilku minutach.

Gość gość
W sumie smutna historia. Ale nic juz się nie da zrobić, jedynie ponieść konsekwencje swoich czynów i ulozyc życie jakos inaczej.

Gość Pragnę z nim być
Nie umiem żyć bez niego. Każdego dnia o nim myślę mimo że od naszego rozstania minęło 6 lat.

Gość gość
Nie żal mi ciebie

Gość gość
ja pierdzielę, nie umiesz trzymać majtek na miejscu, a teraz przezywasz, ze kochasz. W ogóle nie kochasz i nie kochałaś, tylko jesteś jak ktoś słusznie zauważył psem ogrodnika. Lecz się, a jemu daj świety spokój i nie ruszaj jego rodziny!