Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matii justynkaa

co zrobić by on sie do mnie odezwal pomozcie

Polecane posty

hej.trzy miesiące temu poznałam fajnego chłopaka.kilka razy spotkaliśmy sie.na jednym z tych naszych spotkań powiedziałam mu ,ze on bardzo mi się podoba.dowiedziałam sie od naszych wspólnych znajomych ,ze ja jemu podobno tez,lecz on tego mi nie powiedział.dzień w dzien pisaliśmy ze sobą.było ok.pewnego dnia.poprosił mnie o to byśmy się spotkali,zgodziłam się.gdy się już spotkaliśmy zaczoł wydzwaniać jego komórka. nie widzielismy kto to.wiec poprosiłam go,zeby odebral.spytałam jego kto to był,to on mi powiedział,ze to dziewczyna i ,ze jej nie zna.zapytałam co ci powiedziała on na to że nic.troszke sie w kurzyłam i za zartowałam muwiac takie słowa: i skąd wież , ze to dziewczyna jezeli ci nic nie powiedziała.a on odpowiedział,ze nie musi mi sie tłumaczyć.i sie na mnie obraził.nie odzywa sie do mnie juz tydzień i 3 dni.mam go przeprosić????? czy co????(zależy mi na nim)

Gość gość
a tam nie jest tobą zainteresowany

Gość soooju3sz
a ile masz lat dziewczyno

Gość gość
ty chyba jakiś babochłop jesteś, skoro walczysz o faceta. Zwykle to samiec zabiega a samica wybiera czy ma chęć czy nie przyjąć zaloty samca. Widzę, że strasznie zdeterminowana jesteś i to ty chcesz się zlecać i błagać o związek :D Jakiś pasztet z ciebie, czy jak ?