Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skaza białkowa była i ni ma pytanie kto tak mial

Polecane posty

Gość gość

witajcie mój syn w wieku 3 mcy miał skazę białkową(od początku był na mm tolerował tylko NAN PRO HA) pediatra kazała podawać pepti. Po miesiącu wróciliśmy do poprzedniego mleka, powód: wypijał tylko 300 ml na dobe. Po skazie zero śladu. Gdy skończył 6 mcy do diety doszedł jogurt. Codziennie do wszystkiego. Inaczej nie zjadł śniadania, obiadu czy deseru. Teraz ma 9,5 mca. Przestał mi pić teraz w ogóle mleko-kaszki też od kilku dni są ble. Kupiłam zwykłe NAN PRO i jeszcze mieszam bo dopiero od wczoraj. Jak nie pił nic tak zaczął pić. Obserwuje ale żadnej wysypki nie ma. Jest ktoś kto miał podobnie?

Gość gość
Skaza przechodzi. Raz szybciej raz wolniej. Moj brat mial skaze,dzis po niej ani sladu. Moj synek nie mial a dopiero po pol roku sie nabawil. Roznie moze byc.

Gość gość
Moja mama miala od niemowlaka ma do dzis dlatego mnie to zastanawia. Wiecej przypadkow nie znam :)

Gość gość
moje dziecko ma od 2 tyg zycia do dzic,a ma prawie 3 lata.nie wiem czy to minie.

Gość gość
U mojego synka zaczęło się gdy miał 2 miesiące. przeszło w okolicach 1,5 roku. Obecnie je wszystko i jest ok. Cholerstwo nawraca tylko wtedy gdy jest chory i spada mu odp***ość.Na szczęście wystarczy tydzien-dwa diety i odpuszcza.Nawet emolientów nie trzeba, bo plam jest mało

Gość gość
U nas nie bylo plam tylko krostki :) plamy sie czasem pojawiaja ale to jak zje mega duzo bialka