Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona147

Kochanek

Polecane posty

Gość Ona147

Mialam kochanka przez okres gdy bylam solo. Nie wyobrazalam sobie z nim zwiazku, jednak w lozku byl nie do pobicia. Doprowadzal mnie do szalenczych orgazmow. Tryskalam niczym fontanna. Potrafil byc ostry ze chodzic po nie potrafilam i czuly niezmiernie. Mam obecnie partnera, jednak brakuje mi numerow z bylym. Co robic mam? Kocham obecnego i nie chce go zdradzic.

Gość gość
Iiiii nikt nie doda swojego zdania?

Gość gość
kochasz faceta wiec odpusc sobie zdrady

Gość gość
Seks to nie zdrada.

Gość gość
Ja ma kochankę od... 14 lat. Mam i kocham swoją żonę, ale z kochanki nie potrafie zrezygnować. Kocham obie. Kwestia dobrej organizacji życia. I jestem szczęśliwy... trochę. Męczy mine to że kochanka ma swojego faceta i muszę nią z kimś dzielć. Jakaś cena musi być. Aha, każdą kocham inaczej.

Gość Ona147
Kocham jednego a z drugim w lozku mi najlepiej. Dlaczego nie mozna miec dwoch rzeczy na raz?

Gość gość
Ja też myślałam że można mieć dwie rzeczy na raz........łudziłam się i przez jakiś czas miałam......tylko kochanek nagle odszedł a ja zostałam ze skrawkami życia które muszę pozlepiać w całość. Jak ? uczę sie tego i cały czas żyję w strachu ze mąż sie kiedyś dowie......a kochanek okazał sie palantem , kłamcą.....najbardziej boli świadomość że nie był tego wart....

Gość KassiaK
palant palantem , ale ważne ze bzykał

Gość Kaśka1122
mój kochanek ma jakieś śmieszne wyrzuty sumienia wobec żony. Ja nie mam z tym problemu, oddzielam te dwie sprawy. Niby się broni przed tym, ale i tak przyjeżdża.

Gość gość
a moja żona wie o mojej kochance. To jej przyjaciólka :)