Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladka53

BIBLIOGRAFIA Problem z pracą maturalną

Polecane posty

Gość czekoladka53

Witam. Czy mógłby ktoś mi pomóc napisać bibliografię do tematu " Udowodnij, że Boska komedia Dantego jest utworem z pogranicza epok literackich " ? Nie mam pomysłu jak się za to zabrać. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Gość Shatzy
A z czym konkretnie masz problem? Ale KONKRETNIE. Szukałaś czegoś na ten temat czy oczekujesz, że ktoś odwali za Ciebie robotę?

Gość czekoladka53
Powyższej odpowiedzi nie udzieliłam ja, tylko ktoś się pode mnie podszył. W pierwszym poście napisałam, żeby ktoś pomógł mi w napisaniu tej bibliografii.

Gość Shatzy
A dlaczego wybrałaś taki temat? Jest dość trudny. Czytałaś Boską komedię? Interesuje Cię to chociaż trochę? Oczywiście nie neguję Twoich decyzji, ale pewnie znalazłabyś coś łatwiejszego. No chyba, że jesteś fanką BS, ale wtedy pewnie nie miałabyś problemu z doborem literatury. No dobra. Pierwsza istotna sprawa... byłaś w bibliotece? Robiłaś coś w związku z tematem? Macie jakieś konkretne wymogi dotyczące ostatecznej formy bibliografii czy niczego Wam nie narzucają?

Gość gość
wysyp maturzystów ,którzy chcą żeby odwalać za nich część lub całośc roboty.

Gość gość
Absolwentka filologii polskiej pisze prace maturalne na każdy temat! Doświadczenie - 5 lat. Solidnie, szybko i rzetelnie! Bez kopiowania z Internetu! Do każdego tematu podchodzę indywidualnie:) Więcej informacji na maila. Masz pytania? Pisz śmiało! To nic nie kosztuje. Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury:-) KONTAKT; matura24H@wp.pl GG; 39631281