Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 23 lata i jestem na utrzymaniu rodzicówwwww

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam z nimi, studiuję dziennie dopiero na 3 roku i pracuję dorywczo parę razy w miesiącu za bardzo małe pieniądze. Czy to normalne w moim wieku? Studiuje ekonomię, czy zostanę bezrobotny i tracę czas?

Gość gość
Mam ten sam problem tylko ja nie studiuję i nie mam pracy... Mam ogromne wyrzuty sumienia, że ojciec mnie utrzymuje. To ja powinnam zacząć się dokładać do rachunków...

Gość gość
podnosze

Gość gość
według mnie to normalne jak się studiuje i nie ma czasu na porządną pracę, dobrze że sobie dorabiasz

Gość gość
jak nie praca to warto pomyśleć o jakichś praktykach albo stażach itp., czymś związanym z zawodem, żeby mieć w cv

Moim zdaniem to normalne. Studia to nie jest stracony czas, po ekonomii powinieneś znaleźć prace. Jakbyś studiował filozofię albo inny humanistyczny kierunek to wtedy mógłbyś się martwić o prace. Poza tym gdy już znajdziesz prace to możesz odłożyć trochę pieniędzy i jakoś odwdzięczyć się rodzicom, wykupić im jakąś fajną wycieczkę czy coś ;p

Gość gość
Znowu ten psychol, to już 454 temat w którym pytasz o to samo. :O Rodzice powinni cię ubezwłasnowolnić i zamknąć w psychiatryku.

Gość gość
a wy co o tym myślicie?

Gość gość
Hahah kiepsko ja już 6 rok na swoim utrzymaniu :) i mogę być z tego dumna.

Gość gość
mam 23 lata i mam repete z 3 roku na 2 spadłam hehe i jestem na utrzymaniu rodziców chlopako narzyczonego :D teraz robie prawko potem kupie sobie jakiegoś gracika za 4 tyś i do pracy najpier na pół etatu coby skończyć studia. Generalnie mieszkam w mniejszym mieście i bez samochodu się żyć nie da. Bo do pracy trzeba dojechać. A tak z 2,5h bym traciła na dojazdy codzienne a autem 20-30 min w jedną i tyle samo w drugą.

Gość gość
rodziców moich i chłopako narzeczonego

Gość gość
podnosze

Gość gość
co myslicie?

Gość gość
ja mam 22 lata, jestem na 3 roku i mieszkam sama z koleżanką. Utrzymuję się sama. Czasem dostanę stówę, dwie.