Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucek76898

Nie lubię kobiet po studiach humanistycznych

Polecane posty

Gość gość
Maciek 500-600 ale cena zależy też od miasta, w którym się znajduje bo w Warszawie to pewnie za to same musiałbyś zapłacić ze 2 razy drożej.

Gość gość
jak znam kobiety to głównie można się z nimi zadawać ze względu na rozkosze ciała bo cała reszta wkurza ,pomijam wyjątki

Gość gość
Posiłki są ale i tak zależy wszystko od rozmowy z rodzicem czy chce posiłki czy nie i jakie akceptuje. Czasem rodzice rezygnują ze śniadania bo dzieci jedzą w domu a niekiedy dzieci mają problemy z wagą i nie mogą jest tyle w innym jeszcze przypadku dzieci są zabierane przez rodziców przed posiłkami.

Gość gość
Ja również pozdrawiam trzymaj się :)

Gość gość
Co za płytki i stereotypowy temat. Szkoda nawet czasu na komentowanie czegoś tak niedorzecznego.

Gość gość
a ja mam pytanie do autora jakie ty studia skończyłeś ????? bo coś mi się wydaje że po prostu żadne

Gość gość
wiesz możesz sobie człowieczku klasyfikować ludzi jak tylko chcesz i dopasowywać do swych urojeniowych teorii Ja akurat nie jestem po studiach humanistycznych , więc mnie twoje teorie nie dotyczą Ale uważam że po porostu głupotą jest wciskać do jednego wora wszystkich po danym kierunku lub dlatego że studiowali np. prywatnie itp.... [ sama akurat nie studiowałam prywatnie , żebyś zaraz nie zarzucił , że dlatego ich bronię ] Bufonem zadufanym w sobie może być osoba studiująca obojętnie co , głupkiem , d zi w ka rze m również debilem wykorzystujących innych do swych celów też a nawet żeby mieć wyżej wymienione cechy nie trzeba żadnych studiów kończyć . Ja znam ludzi różnych i nie przypisywałabym im danych cech tylko dlatego że studiowali historię czy pedagogikę Pomyśl o tym że po prostu studiowali to bo może lubili historię ? albo kochają dzieci i wybrali pedagogikę ? zdarza się tak, więc nie wydziwiaj tylko może sam idź na jakieś studia i przejdzie ci fantazjowania ;/

Gość gość
"gość wiesz możesz sobie człowieczku klasyfikować ludzi jak tylko chcesz i dopasowywać do swych urojeniowych teorii Ja akurat nie jestem po studiach humanistycznych , więc mnie twoje teorie nie dotyczą Ale uważam że po porostu głupotą jest wciskać do jednego wora wszystkich po danym kierunku lub dlatego że studiowali np. prywatnie itp.... [ sama akurat nie studiowałam prywatnie , żebyś zaraz nie zarzucił , że dlatego ich bronię ] Bufonem zadufanym w sobie może być osoba studiująca obojętnie co , głupkiem , d zi w ka rze m również debilem wykorzystujących innych do swych celów też a nawet żeby mieć wyżej wymienione cechy nie trzeba żadnych studiów kończyć . Ja znam ludzi różnych i nie przypisywałabym im danych cech tylko dlatego że studiowali historię czy pedagogikę Pomyśl o tym że po prostu studiowali to bo może lubili historię ? albo kochają dzieci i wybrali pedagogikę ? zdarza się tak, więc nie wydziwiaj tylko może sam idź na jakieś studia i przejdzie ci fantazjowania ;/ " I to jest jedyna mądra wypowiedź w tym głupim wątku!

Gość gość
Hm, nie wiem co polonistka ma wspólnego z intelektualizmem. Bo przeczytała parę książek? Bez sensu. Intelektualiści to ludzie twórczy, a nie odtwórczy. Ludzie po pedagogice to intelektualistami też raczej nie są. Jeżeli panienki po takich studiach zgrywają się na kogoś lepszego to faktycznie może to być śmieszne. Ale to wynika z młodego wieku, po trzydziestce im przejdzie.

Gość gość
Polonistyka to studia hobbystyczne, które po czasie okazują się bezużyteczne a czlowiek pokornieje. Wiem co mowie, sama polonistykę skonczylam.