Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

waze 85 kilo mój facet mowi mi ze jestem piekna dla niego i mnie kocha taką jaka

Polecane posty

Gość gość

jestem

Gość gość
To masz niesamowite szczęście, ja ważę 83 kg przy wzroście 170 cm i niby po mnie nie widać tych kg tak bardzo i podobam się innym mężczyznom prócz mojego. Ciągle każe mi przejść na dietę i się odchudzać. Próbuję to zrobić od dawna dla siebie ale to nie jest takie łatwe jak mu się wydaje.

Gość Altemann
Nie wierz mu!!! Umnie tez tak bylo i oszukiwalem ja. Malo kto to lubi.

Gość gość
Tzw. Miłośc wg naukowców trwa 1,5 - 2 lat. Jak nie chcesz, żeby po tym czasie Cię rzucił to zrób cos ze sobą. Te 20-25kg nadwagi to raptem 6-9 miesięcy solidnej pracy nad sobą

Gość gość
do czasu mu się podobasz a jak otworzy szerzej oczy i zobaczy inne, zgrabniejsze to już nie będzie tak pięknie, oni zawsze mówią co chcemy usłyszeć a myślą inaczej to dla ich wygody. Kochanie nie jestem za gruba - nie a ładnie w tym wygladam - tak a baba gruba i w wyciągniętych dresach, wyciągnij wnioski

Gość 8Katrin25
Wg badań idealne BMI u kobiety dla faceta to 20.85 czyli 150 cm - 47 kg 160cm - 53 kg 170cm - 60 kg 180cm - 68kg

Gość gość
mam 173cm 23 lata i waże 88kg i jestem grubasem - może nie kuleczką ale grubasem - jestem na diecie i ćwicze codziennie już mam minus 3kg - najlepiej sie czuje przy wadze 62-65kg

Gość gość
Jak się nie ma co się lubi ;)

Gość pulpetka
ja tez waze 85 kg przy wzroscie 170 cm...mężowi to nie przeszkadza,podobam mu się a jestesmy juz ponad 10 lat małzeństwem

Gość gość
Ja ważę 90 :o mój facet też mówi, że jestem piękna i nie muszę chudnąć, ale podejrzewam, że dlateo, że widzi jak nie lubię tej tuszy i jak z nią walczę. Na pewno by wolał mnie szczuplejszą

Gość gość
Ja waze jeszcze wiecej i tez wiem, ze moj mnie kocha taka, jaka jestem. Dluzej niz 1.5 - 2 lata. Co nie zmienia faktu, ze chce to zmienic, i dla siebie, i dla niego. I wiem, ze nie klamie - gdyby mu tak zalezalo, zebym schudla, nie kupowalby mi smakolykow :D

Gość pulpetka
ja nie mam zamiaru się odchudzac...co z tego ze teraz bym przeszła na diete jak wiem ze i tak bym w niej długo nie wytrzymala...a potem efekt jojo :O

Gość gość
i co z tego, ze mowia ze ja kocha :D ma z nia dzieci, dom, szkoda to wszystko rozpieprzac i zaczynac od poczatku 🖐️ na pewno ma szczupla kochanke na boku, bo nikt nie chcialby posuwac wieloryba :D

dzieci nie maja ale on bardzo chce miec co pokazuje ze jednak ja kocha:)ja osobiscie nigdy nie zapuscilabym sie jak ona i uwazam ze zle robi nie biorac sie za siebie bo z twarzy ladna naprawde a cialo:(ale mi chodzi o to ze mysle ze prawdziwa milosc :)

Gość pulpetka
no pewnie ze mąż kocha swoją żonę mimo jej nadwagi..mój mąż tez mnie bardzo kocha,co widzę i czuję

Gość gość
ja waze 83 kg,170 cm wzrostu,moj facet mnie kocha i dopinguje w moim odchudzaniu a faceci i tak zarywaja hehe

Gość gość
Prawda taka ze faceci was oklamuja, bo co maja wam powiewdziec.Sama nie wiem jak można z taka nadwaga chodzić. Faceci zawsze wola te kragle kobiety .nie grube i nie chude.

Gość gość
no sorry ale oklamywac moze mnie jedynie moj a obcy raczej by mnie po prostu nie adorowal ,a jednak to robi phi

Gość czerwona23
to na hoooj tyle zrecie a potem sie odchudzacie. ja mam 170cm i 51 kg zgrabna powabna.maz nie musi mi odgarniac tluszczu zeby dostac sie do mychy ;))))))))))))))))

Gość gość
ale moze odgarnia Ci wate zeby dostac sie do dziury po mozgu hehe

Gość czerwona23
pisz sobie co chcesz nikt nie patrzy z zachwytem na spaslaki hahahha;)))))))). no chyba ze zule spod sklepu ehhh

Gość gość
Wiesz,kiedy przefarbowalam sie na blond,to maz twierdzil,ze wygladam swietnie. A ja widzialam,ze jak tandeta! Nigdy wiecej !

Gość gość
dziewczyny to już nie chodzi o tych waszych chłopów ale dla zdrowia lepiej, dla kondycji dla jakiegoś wyglądu. Żaden mężczyzna nie lubi szkieletorów, choc ja akurat taka jestem, mężczyźni lubią trochę ciałka tu i tam ale bez przesady. Zróbcie to dla siebie a zobaczycie jak wasz mężczyzna pokocha was bardziej choć parę kilo w dół. Nigdy w życiu tyle nie ważyłam i nie dopuściłabym się do takiego stanu

Gość gość
na C iebie na pewno patrza z zachwytem:))bo pewnie oprocz tego zes chuda to jeszcze piekna:)ach

Gość gość
a ja dziewczyny nie życze nikomu nadwagi od choroby

Gość pulpetka
gdyby moj mąż uwazał ze jestem za gruba wiem na 100% ze by mi to powiedział bo jestesmy ze soba mego szczerzy...i nie przesadzajcie ze musi sie dokopywac do ''mychy'' w końcy nie wazymy 150 kg...