Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Alicja ładne imię

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny czy według was to ładne imię??? Zawsze chciałam mieć syna i od lat mam już wybrane dla niego imię .Sama wykopałam pod sobą dołek , bo powiedziałam partnerowi ,że jak będzie dziewczynka to on będzie wymyślał imię , bo ja nie mam pojęcia jak nazwałabym córkę :( widocznie bardzo wziął to sobie do serca,nie wiedziałam,że aż tak bardzo na serio :) No i podczas usg lekarz zapytał,czy chcemy poznać płeć i kiedy powiedział ,że to będzie dziewczynka mój aż podskoczył w okrzykiem : "moja maleńka Alicja , moja córeńka !!!!" No i ...ja jakoś nie do końca jestem przekonana-Alicja ,Ala , Alutka???("fascynujące"!!!!-od razu mam przez oczami Rodzinę zastępczą!!!) powiedzcie - ładne ???

Gość gość
Mi sie podoba i to bardzo

Gość gość
czy któraś ma w domu małą Alicję ??? jakie to charakterki , jak zdrabniacie to imię???

Gość gość
Ala, Alicja. Bardzo ładne :)

Gość gość
moja corka miala tak na imie, moim zadaniem piekne

Gość gość
moja pezyjaciolka rodzi za tydzien i bedze miec alicje

Gość gość
Moja teściowa to Alicja i charakter masakra więc ja mam uraz do tego imienia ;)

Gość gość
dziękuję za odzew :) ktoś jeszcze się wypowie ??

Gość gość takaona
Bardzo ładne imię. Mój syn chodził do przedszkola z dziewczynką o tym imieniu i przez to kojarzy mi się z śliczną i mądrą dziewczynką.

Gość gość
nie jest to imie specjalnie popularne, znam tylka 1 alicje. bardzo ładna i mądra dziewczyna. Mi osobiscie sie o imie srednio podoba, kojarzy sie z alicja w krainie czarow, moze twoj partner sie za bardzo bajek naoglądał. ;) ciesz sie ze nie chce dac arielka :D

Gość gość
śliczne, tylko ze zdrobnieniami już gorzej. Piękne, mam bratową o tym imieniu:)

Gość gość
autorko wazne zeby Tobie sie podobał, wszystkim nie dogodzisz zawsze sie znajdzie ktos, kto powie ze brzydkie, a to jest sliczne

Gość gość
Mam tak ma imie. Nienawidze zdrobnienia Alutka wrrrr

Gość gość
Moja córa ma na imię Alicja. Ja mówię Ala,a mąż Alutka :-)

Gość gość
napewno nie można o tym imieniu powiedziec ze jest brzydkie, ale faktycznie zdrobnienia troche "psuja efekt"

Gość gość
Alusia, Ala, Aleczka, Ala, Alunia, sama tak chcialam dac corce na imie, ale poronilam, jesli kiedys urodze corke na pewno tak wlasnie dam jej na imie, bez wzgledu na mode, a na drugie Anna po mojej mamie, tez piekne imie

Gość gość
jeszcze dodam, że bratowa jest fajną poukładaną osobą:)

Gość gość
moze byc. lepsze niz julia:O

Gość gość
Ja mam 5miesięczną Alę :) Anioł nie dziecko!!! Śpi odkąd skończyła miesiąc, nie płacze praktycznie wcale, ale... to raczej zasługa planu dnia a nie imienia ;P Ja ogólnie lubię to imię ;) Na córke mówię Alutka, Luśka lub Ryśka (ale to od tego, ze urodziła się z pędzelkami na uszach ;P Nie od imienia :D) Imie dałam po 2 osobach: po sąsiadce rodziców- świetna babka i po przyjaciółce ;) Alicje to świetne kobity!

Gość gość
Ja równiez mam 2,5 letnia Alke:) Ala ,Alka ,Aluska albo ty marna cholero tak najczesciej do niej mowie:-D

Gość gość
I znowu-dla kogo lepsze od Julii,dla tego lepsze :D

Gość gość
alicja bardzo ladnie, natomiast skrot ala juz mi sie nie podoba.

Gość gość
ładne , ale tak oklepane ,ze rece opadaja . wysil sie bardziej, bo od julek, oliwek, alicji, zuź, natalek, nikolek to mozna szału dostać..

Gość gość
Dzieki dziewczyny , trochę dałyście mi do myślenia, to dobrze, że większości z was to imię dobrze się kojarzy :-) a nasza Alicja to faktycznie będzie jak z bajki-długo nie mogłam zajść w ciążę, leczyliśmy się, raz poroniłam, aż dałam sobie spokój, zwątpiłam że będziemy mieć dzieci, aż ... okazało się że jestem w ciąży i wszystko jest ok :-) Imię ogólnie mi się podoba, wydaje mi sie takie dostoje i dumne , ale równocześnie oficjalne i dla maleńkiej dziewczynki takie "surowe". Jeszcze raz dzieki :-* i owszem cieszę się że nie Arielka :-)

Gość gość
WOW - oklepane ??? Ja osobiście znam tylko jedną Alicję (koleżanka z podstawówki jeszcze! !) i właśnie wydawało mi się że żadko spotykane dlatego pytam czy ładne , bo nie spotyka się go często i z tąd moje obawy, że rodzice żadko tak nazywają swoje córki bo nieładne a że oklepane ??? Julki, Oliwki, Zuzki owszem ale Alicje :-) ???

Gość gość
ja mam na imię Alicja. zdrobnienie Ala, nie lubię jak ktoś mówi Alka- bo to źle mi się kojarzy, Alutka nikt do mnie nie mówi

Gość gość
bo ta alutka tylko w jakimś filmie występuje, nie zetknęłam się w życiu. Alicja przepiękne, bezpretensjonalne, super imię:)

Gość gość
W mojej rodzinie jest Alicja i tak do niej mówimy:) Alicja- piękne, a jeśli tak mówię do nosicielki- widzę zadowolenie w jej oczach:D

Gość gość
śliczne

Gość gość
Dla mnie,to przecietne