Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyrzucanie śmieci do lasu dziwna sprawa

Polecane posty

Gość gość

hej Mój chłopka mieszka sam w swoim domu, opłaca śmieci, ma fioła na punkcie segregacji, nie oddaje pełnych koszy sicie i teraz tak, dziwnym sposobem ktoś wyrzucił jego śmieci, były tam DANE ADRESOWE jego pod znakiem "zakaz wysypywania śmieci do lasu" żeby było śmieszniej, śmieci te leżały na drodze powiatowej! dostał wezwanie do lasów państwowych on jest pewny że łatwo się z tego wytłumaczy, tymczasem rozmawiałam z teściem mojej siostry (komendant powiatowy policji) i twierdzi że skoro były tam dane adresowe z wydruku, to łatwo się nie wybroni Mieliście doświadczenia z tym związane? jestem pewna że on tych śmieci nie wyrzucił

Gość dolefka
Hmm ciekawe...myslisz ze ktos mu jakiś niefajny zlosliwy dowcip zrobił? Czy firma odbierająca śmieci poleciała se w wała?

Gość gość
myślę że mógł być to dowcip - tyle że nie ma dowodów, on mieszka w domu typu bliźniak z sąsiadem się nie lubi a ten sąsiad taki hmmm ciężko go opisać - świrnięty

Gość gość
więc on twierdzi że mógłby to zrobić ten sąsiad niestety nie ma tam kamer monitoringu lasu

Gość dolefka
wydaje mi sie ze naprawde ciezko bedzie mu sie z tego wytlumaczyc. przeciez to taka prosta sprawa w której mozna kogos łatwo ukarac ;)

Gość gość
mam nadzieję że jednak się uda on twierdzi że sprawę skieruje do sądu nie wiem więc pytam czy macie, bądz słyszeliście

Gość hibiskus poziomkowy
Stróża kumpel po fachu chyba miał jakieś kłopoty w tym temacie :)

Gość gość
"stróża kumpel po fachu" ? wybacz ale nie rozumiem nie, nikt ze wspomnianych osób nie miał kłopotów w tym temacie ten sąsiad owszem miał ale alimenty....

Gość gość
Mieszkam w lesie na takim 1.5 ha ranczo.Ścieki ode mnie odbierała firma gminna.Pewnego razu zauważyłem,jadąc lasem,że ten beczkowóz wypróżnia ścieki ze swojej beczki.Po prostu robił miejsce w beczce dla następnego klienta.Od każdego kasuje 80 zł.Najlepszy biznes na g****e i śmieciach.

Gość gość
już wiem dzwonił ten komendant od 1 lipca zmieniły się przepisy, i tak jakby prawo jest po stronie chłopaka, musi przestawić faktury za wywóz śmieci

Gość gość
a chłopak ma opłaty za śmieci zapłacone do końca roku! wiecie co nóż się w kieszeni otwiera!!! gdyby to jeszcze jakiś zły był a on jest porządny gość!

Gość gość
U nas kilku brudasów z wylezina co miesiąc torby ze śmieciami wyrzucali i zdarzylo sie 2 razy ze z martwymi psami . Policja ma sie tym zająć.