Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jej zalezy

Polecane posty

Gość gość

Jak sprawdzic czy jej na mnie zalezy?? Jestesmy dobrymi znajomymi, lecz ja sie w niej zakochalem. Chcialbym jakos delikatnie sprawdzic co ona do mnie czuje. Pomozcie;/

Gość gość
Musisz wyjechac na rok albo dluzej. Zobaczysz co bedzie.

Gość gość
Jesli pisze do ciebie, mowi czule, teskni i mowi ci kiedy jest wolna, ze mozesz wpasc na sernik to znak ze jej zalezy

Gość gość
Powiedz jej jakieś szczere, miłe słowa, w sensie coś takiego, czego nie mówi się zwykłej koleżance. Kobiety w takich momentach wyczuwają, że coś jest na rzeczy, a wówczas jeśli też są zainteresowane, to się ucieszą i będą się starały, żeby sytuacja się rozwijała dalej(więcej flirtu itd), albo, jeśli traktują kogoś tylko jak kolegę próbują delikatnie zwiększyć dystans, żeby facet za wiele nie pomyślał. Po prostu próbuj sprowadzić relację na bardziej intymne tory, zacząć randkować a nie tylko zwyczajnie spotykać się ze znajomymi, a wtedy zobaczysz jak zareaguje i będziesz wiedział, na czym stoisz.

Gość gość
jak będziesz z nią gadał, przebywał to szybko się okaże czy ona też zainteresowana, przecież takie rzeczy się czuje