Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam kase i estem bogata

Polecane posty

Gość gość
żal mi was, ja teraz lężę w podfrzewanej sofie popijajac martini i śmiejąc się z Was, a wy wypocinki ze stresem w oczach piszecie na tych marnych laptopach

Gość gość
no to z***biscie :) super ze wreszcie znalazlas miejsce gdzie mozesz sie tym pochwalic :))

Gość gość
autorko przestań się tak ekscytować...daj już spokoj..wymyśl lepsze prowo co?

Gość gość
opisalam swoje zycie idioci! a po2 jak wy mnie atakujecie to i ja was atakuje, proste i logiczne

Gość gość
autorko przestań się denerwować bo się spocisz:) zero fantazji wymyśl lepsze prowo:)))))))

Gość gość
to ze posiadam domy,auta firme i cudowna rodzicie, wy myslicie ze to prowokacja??!! a wiesz czemu? temu ,że tacy zwykli bez wyksztalcenia i ambicji ludzie nigdy by do tego wlasnymi silami nie doszli, zazdrosc i tyle, jescze sie dziwie,ze nikt nie wspomnial o bankrutwie, bo z zazdrosci zaraz byscie napisali ze firma zbankrutuje,maz mnie zostawi a ja zostane z gola du pa, a nawet jesli bym zostala to mam WYKSZTALCENIE I ZABEZPIECZENIE FINANSOWE.

Gość gość
Ja mam koleżankę , która ma biznes ful - wypas , wszystkie prace ja jej pisałam, a ona teraz zbija kokosy.Uważa się za biznnesw.....

Niestety Twoje studia, które zapewne podejmiesz jak już skończysz gimnazjum i liceum nie mogą zamaskować idiotyzmu jakim jest tytuł tego topiku:)

Gość gość
no autorko dawaj więcej:)))) wyluzuj bo ci żyłki pękną:)))prowo prowo prowo :D

Gość gość
Ja tez jestem obrzydliwie bogata,a urody swojej wprost nie ogarniam taka tez piekna ze mnie kobieta :)

Gość gość
zazdroscie mi , wy i tak sami tego nie osiagniecie, gnijac w magazynach,na kasach,targowiskach, pocztach czy za lada warzywniaka, kto sie urodzil dnem spolecznym to i dnem zostanie, idzcie do tych swoich zapchlonych kamienic,popijajcie herbatke /lure z biedronki za 1.99 i usmiechajcie sie do popekanych scian i telewizora 32p, nie bede tu pisala o swoim zyciu bo sie spocicie z zazdroscii jeszcze jajko zniesiecie,ze ja mam a wy nie, DOBRANOC MALO WARTOSCIOWI I ZAZDROSNI LUDZIE.

Gość gość
A co to jest podfrzewanej pijaczko?

Gość gość
Autorko a jakie jest to twoje "jakże dobre wykształcenie"?Bo wnioskując po tym jak piszesz mam wrażenie,że najwyżej piąta klasa podstawówki.O twoim intelekcie nie wspomnę bo jego brak też jest bardzo widoczny.

A ja mam na to w******e i g***o mnie to obchodzi.Chociaż mógłbym mieć nie w******e i g***o mogłoby mnie to obchodzić albo i odwrotnie...Świat jest doprawdy skomplikowany:(

Gość gość
autorko ludzie z klasą nie przechwalają się tym co mają wiec marne prowo wymyśliłaś:))))no ile już masz wpisów?30 zł zarobiłaś już?:D:)

Gość gość
weź długopis i kartkę ;p 1. Napisz imię osoby płci przeciwnej. 2. Który kolor najbardziej lubisz: czerwony, czarny, niebieski, zielony czy żółty? 3. Pierwsza litera twojego imienia? 4. Miesiąc urodzenia? 5. Który kolor bardziej lubisz czarny czy biały? 6. Imię osoby tej samej płci. 7. Ulubiony numer? ... 8. Wolisz jezioro czy morze? 9. Napisz życzenie (możliwe do spełnienia!). Skończone – zobacz poniżej: Odpowiedzi 1. Kochasz tę osobę. 2. Jeżeli wybrałaś /eś: Czerwony – twoje życie jest pełne miłości. Czarny – jesteś konserwatywna /y i agresywna /y. Zielony – twoja dusza jest zrelaksowana i jesteś osobą na luzie. Niebieski – jesteś spontaniczna /y i kochasz całusy i pieszczoty tych, których kochasz. Żółty- jesteś bardzo szczęśliwą osobą i udzielasz dobrych rad tym, którzy są w dołku. 3. Jeżeli pierwsza litera twojego imienia jest: A-K - masz w sobie dużo miłości, którą ofiarujesz bliskim i przyjaciołom. L-R - Próbujesz cieszyć się życiem na maxa a twoje życie uczuciowe wkrótce rozkwitnie. S-Z - lubisz pomagać innym a twoje przyszłe życie uczuciowe wygląda bardzo dobrze. 4. Jeśli urodziłaś /eś się w: Styczeń – Marzec Rok minie ci bardzo dobrze i odkryjesz, że zakochasz się w kimś zupełnie nie oczekiwanym. Kwiecień - czerwiec Twój związek (uczuciowy) jest bardzo silny, będzie trwał długo i pozostawi wspaniałe wspomnienia na zawsze. Lipiec- wrzesień Będziesz mieć wspaniały rok i doświadczysz dużą zmianę w życiu na lepsze. Październik – grudzień Twoje życie uczuciowe nie będzie zbyt wspaniałe, ale w końcu odnajdziesz swoją bratnią duszę. 5. Jeśli wybrałaś /eś Czarny: twoje życie obierze inny kierunek, co będzie dla ciebie bardzo korzystne i bardzo cię to ucieszy. Biały : Będziesz mieć przyjaciela, któremu można będzie całkowicie zaufać i zrobiłby dla ciebie wszystko, ale ty możesz sobie z tego nie zdawać sprawy. 6. Ta osoba jest twoim najlepszym przyjacielem. 7. To jest ilość twoich bliskich przyjaciół w twoim życiu. 8. Jeśli wybrałaś /eś: Jezioro: Jesteś lojalnym przyjacielem i kochanką /iem. Morze: Jesteś bardzo spontaniczna /y i lubisz zadowalać ludzi. 9. To życzenie spełni się tylko wtedy, gdy wstawisz ten test do 5 innych odp w ciągu jednej godziny. Wklej je do 10 innych komentarzy spełni się przed twoimi następnymi urodzinami

Gość gość
moi drodzy, zazdrosc najgorsza rzecz w zyciu, uczcie sie z nia zyc, bo duzo jest takich bogaczy jak ja a wy tylko na ich upadek czekacie i nie dowierzacie, jesli juz tu jestem to jeszcze dodam że moge przyjac na 2 etat ;1.sprzataczka a 2. ktos do oorzadzenia ogrodu,krzewow,oczka itd

Gość gość
No widzisz autorko piszesz ze swoje bogactwo osiagnelas sama czyli harowalas na nie,a mi moje bogactwo spadlo z nieba :) I teraz nic nie robie tylko baki zbijam a kasa w banku sama na mnie i moja rodzine zarabia :)

Tak my urodziliśmy się dnem społecznym a ty sama do wszystkiego doszłas bo się nim nie urodziłaś To logiczne.Każdy fizyk kwantowy powie Ci, że to ma sens chociaż mogłoby sie wydawać, że go nie ma...

Gość gość
autorko miałaś juz iść spać,daj spokój, żyłki ci popękają:D

Gość gość
czyli jestem kims imam wartosci, nie dostalam tego w spadku, nikomu nic nie ukradlam, moj maz na to nie zarabial , ale ja to sama osiaglam, i mam sie czym chwalic,a teraz zyje jak bogini i mam wszystko , moe sobie pozwolic na lakier do paznokci za 200zł , a wy chinski za 4 zl ,

Do gość z 19:27­Weź długopis i kartkę.Napisz na kartce:miłości nie da się zaczarować 1000 razy a nastepnie wbij sobie długopis w kolano a kartką papieru zatamuj krwawienie.Jeżeli kartka będzie czerwona tzn, że musisz udać się na leczenie psychiatryczne

Gość gość
ja zazdroszczę teściowej synka co jak co ale do mamusi zawsze wracają

Gość gość
autorko naprawdę wymyśl coś lepszego, marne prowo

Gość gość
kiedy my jadamy w restauracjach albo kucharki nam gotuja,wy wpierdalacie piers zkurczaka albofasolke z przeceny, moja lazienka ma tyle metrow co cale wasze mieszkanie,choc pewnie nie kazde,(79m)

Gość gość
prowo

Gość gość
mowie po raz ,ktorys to nie prowo tylko moje zycie,a skoro tak uwazasz masz pecha,hahahahha

Gość gość
Jeśli swoją córkę wychowasz na takiego samego snoba jakim ty jesteś to będzie jeszcze jedna p*****lnieta kopia ciebie na tym świecie.

Gość gość
masz wszystko, ok, ale jednego ci brak i nie jest to do kupienia, bardzo brak ci rozumu, tego nie da się kupić.

Gość gość
prowo :)