Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet waga

Polecane posty

Gość gość

Jest o skorpionach, a jacy są ci spod wagi? Naprawdę tacy źli jak o nich piszą, że zdradzaja itp.?

Gość gość
zdradzają. Mam takiego w domu. Uroczy facet, ale nie umie być wierny...

Gość gość
ja mam faceta wage- wierny, malo romantyczny, wytrwaly w tym co robi , madry, szeroka gama zainteresowan. a byly jest skorpionem i - pies na baby, namietny, niby chce dla ciebie najlepiej ale i tak cie zrani

Gość gość
Kurczę ja też potwierdzam że zdradzają :( rozstałam sie z takim jednym wagą przez to własnie. Straszni babiarze, tylko oczka im latają za nowymi kobitkami

Gość gość
mój tata jest waga i na 100% stwierdzam, że przede wszystkim jest strasznie chwiejny. Zmienia decyzję jak skarpetki...nigdy nie wiadomo czym zaskoczy, chociaz z mama w szczęsliwym związku już ze 35 lat i jako ojciec tez sie sprawdził.

Gość gość
Tak chwiejni to prawda, przede wszystkim wiecznie niezdecydowani i bardzo wygodni, egoiści ogólnie

Gość mrraauuu
bylam w dlugim zwiazku z waga i coz moge powiedziec, zdrady z jego storny nie bylo, zazdorsnik, nie byl do konca szczery, artystyczna dusza, fakt malo romantyczny.. i malo namietny jezeli chodzi o seks, jednak wcale nie uwazam ze faceci spod tego znaku sa najgorsi

Gość gość
oooooo artystyczna dusza- to zapomnialam dopisac. to faakt. ale moj nie zdradza

Gość mrraauuu
moj tez nie zdradzal, a przynajmnej mi nc o tym do tej pory niewiadomo a rozstalismy sie pare lat temu. wciaz utrzymujemy kontakty kolezenskie :)

Gość gość
a czemu sie rozstaliscie?

Gość gość
A mój nie zdradził, ale kocha flirtować i podrywać panienki, czasem nawet na moich oczach :O

Gość gość
Aha i artystyczna z niego dusza to chyba tylko po flaszce sie z niego robi :O Jego główne zainteresowanie to niestety kobiety

Gość gość
weź długopis i kartkę ;p 1. Napisz imię osoby płci przeciwnej. 2. Który kolor najbardziej lubisz: czerwony, czarny, niebieski, zielony czy żółty? 3. Pierwsza litera twojego imienia? 4. Miesiąc urodzenia? 5. Który kolor bardziej lubisz czarny czy biały? 6. Imię osoby tej samej płci. 7. Ulubiony numer? ... 8. Wolisz jezioro czy morze? 9. Napisz życzenie (możliwe do spełnienia!). Skończone – zobacz poniżej: Odpowiedzi 1. Kochasz tę osobę. 2. Jeżeli wybrałaś /eś: Czerwony – twoje życie jest pełne miłości. Czarny – jesteś konserwatywna /y i agresywna /y. Zielony – twoja dusza jest zrelaksowana i jesteś osobą na luzie. Niebieski – jesteś spontaniczna /y i kochasz całusy i pieszczoty tych, których kochasz. Żółty- jesteś bardzo szczęśliwą osobą i udzielasz dobrych rad tym, którzy są w dołku. 3. Jeżeli pierwsza litera twojego imienia jest: A-K - masz w sobie dużo miłości, którą ofiarujesz bliskim i przyjaciołom. L-R - Próbujesz cieszyć się życiem na maxa a twoje życie uczuciowe wkrótce rozkwitnie. S-Z - lubisz pomagać innym a twoje przyszłe życie uczuciowe wygląda bardzo dobrze. 4. Jeśli urodziłaś /eś się w: Styczeń – Marzec Rok minie ci bardzo dobrze i odkryjesz, że zakochasz się w kimś zupełnie nie oczekiwanym. Kwiecień - czerwiec Twój związek (uczuciowy) jest bardzo silny, będzie trwał długo i pozostawi wspaniałe wspomnienia na zawsze. Lipiec- wrzesień Będziesz mieć wspaniały rok i doświadczysz dużą zmianę w życiu na lepsze. Październik – grudzień Twoje życie uczuciowe nie będzie zbyt wspaniałe, ale w końcu odnajdziesz swoją bratnią duszę. 5. Jeśli wybrałaś /eś Czarny: twoje życie obierze inny kierunek, co będzie dla ciebie bardzo korzystne i bardzo cię to ucieszy. Biały : Będziesz mieć przyjaciela, któremu można będzie całkowicie zaufać i zrobiłby dla ciebie wszystko, ale ty możesz sobie z tego nie zdawać sprawy. 6. Ta osoba jest twoim najlepszym przyjacielem. 7. To jest ilość twoich bliskich przyjaciół w twoim życiu. 8. Jeśli wybrałaś /eś: Jezioro: Jesteś lojalnym przyjacielem i kochanką /iem. Morze: Jesteś bardzo spontaniczna /y i lubisz zadowalać ludzi. 9. To życzenie spełni się tylko wtedy, gdy wstawisz ten test do 5 innych odp w ciągu jednej godziny. Wklej je do 10 innych komentarzy spełni się przed twoimi następnymi urodzinami

Gość gość
Ja żyję z wagą ponad 20 lat w szczęśliwym związku małżeńskim:). Nie wiem skąd te wasze wagi wzięłyście, bo moja zupełnie nie pasuje do stereotypu. Zalety: baaardzo pracowity, zaradny, wierny, oddany rodzinie... Wady:mało romantyczny, niezbyt towarzyski, mało zdecydowany, nieco ciapowaty...Nie potrafi mówić o uczuciach choć okazuje je czynami. Całkiem łatwy w pożyciu...:D Noż, k***a! Da się kochać, bez dwóch zdań!

Gość gość
No właśnie, te jego koleżanki.. Niby koleżanki, a gda z nimi jakby flirtował albo podrywał :O

Gość mrraauuu
haha ano, teraz jak jestem tylko jego kolezanka zdarza sie ze mi mowi 'sloneczko' i takie tam.. :)

Gość gość
moj tez na poczatku sie ogladal, ale zobaczyl ze mi to przeszkadza i juz tego nie robi bo nie chce mnie stracic

Gość gość
dodam ze jestem typem zolzy

Gość gość
Ja jestem w dziesięcioletnim związku z facetem spod tego znaku. Jest wierny, nie oglada się za innymi, bardzo rodzinny, lojalny, pomocny, pracowity i zaradny.Wada w zasadzie jedna: wybuchowy.Jak wpadnie w szał to lepiej wiać gdzie pieprz rośnie.W stosunku do domowników umie się pohamować, jednak jego pracownikom często się obrywa za głupotę... Ogólnie może nie jest zbyt romantyczny, ale za to czuły i troskliwy.Nie wstydzi się okazywać uczuć. Ja jestem zadowolona, ale podobno kombinacja lew (ja) i waga jest bardzo dobra.

Gość gość
dokladnie, zalezy z kim ta waga jest. ja jestem strzelcem. i na poczatku trudno bylo nam sie dotrzec, ale kiedy juz sie dotarlismy cudowniej byc nie moglo

Gość Kiedyśdawnotemu
Goowno prawda z tą zdradą. Byłam z dwoma spod wagi i moge powiedzieć, że byli mi wierni jak pies. Być może to z Wami jest problem, skoro Was zdradzają. Na pewno są pracowici, inteligentni, pedantyczni, ale i niezdecydowani.

Gość gość
waga i koziorożec to chyba słabe połączenie niestety, u mnie tak było . waga najlepiej czuję się z ludźmi z żywiołu powietrza i ognia własnie

Gość gość
Ja też jestem strzelcem.Gość z 19.30 :) Może to dobre połączenie?

Gość gość
strzelec i waga to super polaczenie tak samo jak lew i waga

Gość mrraauuu
haaa.. ja tez jestem lwem i jakos nam nie wyszlo :P

Gość gość
Oni coś mają w sobie...ale na faceta żaden materiał.