Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem wodnik 183 cm wzrostu wmiare umięśniony

Polecane posty

Gość gość

waga 67 kg inteligencja średnia , marzenia chęć przytulenia sie do dziewczyny

Gość gość
troche chudy jestes na 183 cm to moglbys z 70 kg wazyc

Gość gość
może co zgrubłem już choc niewiem bo wagi niemamy w domu .

Gość gość
chcialbym pocałować kobiete w kark albo inaczej ale tak niewolno gadac bo zabardzo sie to wam spodoba a to niefajne .

Gość gość
moim minuysem sa chyba małe oczy okulary i fryzura plus to chyba dupa i raczej budowa ciała . niby moga byc mna kobiety zainteresowane ale tego nigdy niewie człowiek ,, np wqola kolege raczej muzyka . noi tanxczyc nieumie wiec jestem całyczas sam .z nieśmiałościa powoli walczyć zaczynam .

Gość gość
Opisz to PRZYTULENIE do dziewczyny? Do lekko umięśnionego ciała fajnie się tuli.

Gość gość
strasznie chudziutki jestes,lubię facetów o budowie ''kawał chłopa''...mój mąż ma 180 cm,wazy 93 kg..ma płaski brzuszek ale jest własnie taki ''kawał chłopa''...mmmm

Gość gość
he he ale kiedyś chyba przybiore ale narazie nato sie niezanosi . nie opisze przytulania bo zaduża wyobraźnie mam :)

Gość gość
hym a cotam uwas tak pozatym .

Gość joaneska
z 70? chyba z 80 przynajmniej.... Wszystko spoko, tylko co ma do rzeczy znak zodiaku? Nie mów, że wierzysz w te bzdury? :/

Gość gość
he he niewierze ale podobno powino mi sie układac he he . nie 80 kg gdzie przy takiej wadze to bym chyba koks był ja mam 67 kiedyś sie siłowałem na reke przez pomyłke bo kolega stwierdził że mam 80 kg wiec siłowałem sie na reke z gościem około 100kg oczywiście porazka ale to wsumie oczywiste

Gość gość
czyli chcialabyś mieć takiego chłopaka czy wolałabyś gościa co spiewa lub takiego co jest bardzo inteligętny i podobny domnie ale on ma dziewczyne a litości niechce .

posiadanie jedynie takich marzen i ambicji jest co najmnej niepokojace, ale rozumiem,ze jak nba razie masz na mysli fizyczny aspekt jedynie

Gość gość
nie narazie chce mieć skim pogadac skimś wyjść potem na sex ale to tylko sex a człowiek to osoba dusza