Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korema

styl ubierania middleton moss itd

Polecane posty

Gość korema

dziewczyny, jak się ubieracie? wzorujecie sie na kimś znanym? jakiś konkretny styl? ja lubie styl kate middleton ale nie mam na co dzień okazji się ubierać mocno elegancko... zauważyłam, że mnóstwo ludzi kopiuje taki boho rockowy styl kate moss ale średnio mi sie to podoba co myślicie?

Gość gość
middleton jak stara maleńka, brzydko się ubiera i nie ma stylu. Kate? taka na luzie rockmanka, pasuje jej ten styl My mamy własny od wielu lat ten sam. Nie kopiujemy

Gość korema
wy to znaczy kto? i jaki?

Gość gość
Kate M. to najgorzej ubrana 30 latka! Dianie te garsonki kapelusze toczki pasowały bo jak na swój wiek była wysoka i z grubej kości i urode miałą dojrzałą Kate z tymi policzkami jak chomik wygląda okropnie jak stara maleńka! powinna dostac malin ę za najgorszy ubiór!

Gość gość
zgadzam się. Nie ma stylu, ubiera się w stylu który jej nie pasuje. Jackie Kennedy miała swój styl. Może Kate powinna obciac włosy na pazia wtedy te toczki by jej lepiej pasowały. Wygląda jak wieśniaczka

Gość korema
nie rozumiem, włosy ma piękne :) długie, błyszczące, grube, zdrowe. podoba mi się jej styl bo jest prosty i elegancki, bez udziwnień

Gość gość
Faktycznie jest trochę za drobna do niektórych strojów, ale etykieta dworska dość wymagająca, więc pewnie często musi mimo, że wolałaby na pewno więcej luzu i zwyczajnej dziewczęcości. Ale mnie się ogólnie podoba, bo wszystko u niej jest staranne i eleganckie

Gość gość
ja bym na jej miejscu ubierala sie z etykieta pewnie brak dekoltow, elegancja, szyk gracja itp ale do wieku i ze swoim stylem.

Gość elmadelma
mnie się podoba bo nie nosi wielkiej biżuterii, co jest nagminne na ulicach. jak rihanna czy inna. teraz wszystkie dziewczyny noszą wielkie kolczyki, naszyjniki... podoba mi się bo jest to taka dyskretna elegancja.

Gość gość K
Nam nikim się nie wzoruję, bo mało co mi się podoba. Mam swój styl. Staram się unikać rzeczy które są aktualnie modne.

Gość gość
Jak sie ma "takie" szafiry czy brylanty, to kiczem a nie elegancja byloby obwieszanie si jak choinka. Poza tym matka Kate i siostra tez maja wiele gustu w ubiorze. Pewne rzeczy wynosi sie z domu. W porownaniu z ksiezna Diana Kate wypada bardziej powsciagliwie

Gość korema
@gość K - a czemu unikasz tego co modne? to takie troche hipsterstwo? ;) @elmadelma - o też nie cierpię tej ordynarnej biżuterii ze sztucznych metali co gorsza... wioska.

Gość ckoo
zdecydowanie wole moss niż middleton...

Gość gość
Mi sie bardzo podobaja nie które podkreslam nie ktore ubrania Kate np: brazowa krótka sukienka z przeplatanymi wzorami suknia biala ktora miala ubrana na slecjalnej sesji z okazji zareczynnie nie mylic czasem tej granatowej sukienki.... bardzo mi sie rowniez podoba sukienka ktora miala na chrzcinach ubrana swojego synka podoba mi sie tez jej sukienka jaką miala ubrana na tym statku czyli bialo czarna w dalmatynczyki to wtedy jej ostatni wystep przed porodem podoba mi sie rowniez sukienka jaka miala ubrana taka bialo granatowa w kola takie tez sliczna jest i tylko te sukienki mi sie podobaly jakie miala ubrane na sobie a podobaja mi sie rowniez jej płaszcze czyli plaszczyk taki niebieski z koronki miala go ubranego na urodzinach ksiecia Filipa drugi plaszczyk to taki ecru koronki miala go na jakims slubie czy cos podobnego kolejny to jak była w ciąży taki żółty tez ladny i to wszystko co mi sie podoba co miala ubrane takze nie ktore sukienki i plaszcze miala ladne a reszta to czysta zenada w teszcie wyglada jak by miala worek od ziemniakow na sobie koszmar obzydlistwo takze co do tych ladnych ubran jestem mega bogata i wlasnie sciagnlam sobie te wszystkie sukienki i plaszcze i zamierzam sobie takie same uszyc jak miala Kate hehe takze bede miala takie same ubrania jak Kate