Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy byliście kiedyś

Polecane posty

Gość gość

na spotkani klasowym po latach i czy pójdziecie znowu ? Co was na nim wnerwiało a co się podobało ?

Gość gość
Owszem bylam, bylo bardzo fajnie, bo bylo nad duzo, okolo 70 osob. Jak zaczelismy sie spotykac w mniejszych grupach od czasu do czasu, juz nie bylo tak fajnie. Potwierdzily sie moje obserwacje, ze kto jaki byl jako kolega czy kolezanka, niewiele sie zmienil. I to mi wystarcza, wiecej chodzic nie bede, bo i po co

Gość gość
nie nie pójdę,organizatorzy obdzwaniali nas zapraszając i mówiąc co kto ma wziąć np.kalosze,stroje kąpielowe,wieczorowy,dres...i to ok,ale na hasło i jakieś zdjęcia z wakacji,domu,rodziny,to mnie zmierziło ale ok,zadzwoniłam do paru osób co myślą o tych fotkach,okazało się że tylko ja miałam przynieść,gdy zapytałam organizatorów dlaczego ja mam przynieść to uzyskałam odpowiedź"a wiesz bo nie na ciebie ani twojego męża na NK a dziewczyny chcą zobaczyć jak mieszkasz i często wyjeżdżacie to chcą obejrzeć fajne foty" noooooooooooo nieeeeeeeeee takie wścibstwo chamskie w nosie je mam. Jak płytkim trzeba być.