Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Długotrwałe krwiste odchody porodowe help

Polecane posty

Gość gość

Witam Urodzilam dziecko ponad 4 tygodnie temu. Niestety wciaz mam krwiste odchody porodowe, szczegolnie po karmieniu piersia. Brzuch mnie nie boli. Czy to normalne ?? Dajcie znac prosze :-(

Gość gość
Ja po niecałych trzech tygodniach już miałam święty spokój od tego paskudztwa.Połóg trwa sześć tygodni więc myślę,że jeszcze nie masz powodu do niepokoju

Gość gość
Ja tak miałam. Dziecko było duże, i taki skutek porodu naturalnego. Przeszło po 6 tygodniach. Ale szycie boli jeszcze rok po porodzie.

Gość gość
to poczekam do zakonczenia tego 6 tygodnia. Co do dzidziusia, to moj mala wazyla wiec2790, wiec waga nie jest tu przyczyna tego krawienia.

Gość gość
Przecież waga dziecka nie ma nic wspólnego z krwawieniem

Gość gość
po karmieniu boli jak się macica obkurcza, więc może ma jakiś związek... ja po 3 tygodniach myślałam ,że już mam spokój,ale po kilku dniach wróciło krwawienie plus skrzepy krwi( przepraszam,że tak obrazowo) i po 6 tyg jak ręką odjął wszystko zniknęło

Gość gość
To nie jest skutek urodzenia DUZEGO dziecka, to jest naturalne, po porodzie naturalnym polog trwa 6 tygodni a po cc nawet 8 tygodni, jesli bedzie sie przedluzalo to do lekarza, teraz jest to jeszcze dopuszczalne