Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama po raz drugi 11

niezaplanowana druga ciaza help

Polecane posty

Dziewczyny dodajcie otuchy:( Wlasnie dowiedzialam sie, ze jestem w ciazy. Nie planowalismy z mezem drugiego dziecka, gdyz pierwszy syn skonczyl wlasnie roczek. Doznalam szoku jak zobaczylam dwie kreski:( W duchu sie ciesze ale tak na prawde bardzo sie boje jak sobie poradze:( Drugia dzidzia przyjddzie na swiat jak kubus bedzie mial roczek i 8 miesiecy. Boje sie jak to ogarne wszystko, a dodam ze nie mam pomocy ze strony rodziny i ze wszystkim radze sobie sama. Czy ktoras z was byla w podobnej sytuacji?

Gość gość
ja byłam, tylko mój starszy miał rok i 5 miesięcy jak się drugi urodził i dałam radę, tylko z pomocą męża

No to podziwiam Cie. Moj syn choc ma rok wciaz budzi sie dwa razy w nocy na jedzenie. Boje sie ze jak drugie sie urodzi to juz calkiem nie bede spac bo do jednego i drugiego bede wstawac. Wiem, ze jestem straszna, powinnam sie cieszyc, wiem ze sa tu dziewczyny ktore staraja sie dlugo o dziecko i nie wychodzi a u mnie tak bez problemow te ciaze przychodza. Musze sie jakos przyzwyczaic do tej mysli.

Gość gość
skoro uprawiasz seks bez zabezpieczenia, to nie mów, że ciąża była nieplanowana

dasz sobie rade bo musisz :) moj mały ma 16 miesięcy i jestem ponownie w ciązy 12 tydz i planowaismy dziecko drugie tez sie troche martwie jak dam sobie rade bo moj syn jest bardzo zywym dzieckiem i cały czas potrzebuje uwagi na 5 min go cięzko z oka spuscic zreszta jak większosc dzieci w tym okresie ale cały czas mowie ze jakos musi byc i dam sobie rade dzieci sie razem odchowaja bedzie dobrze :)