Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sadzicie o 42 letniej

Polecane posty

Gość gość

kobiecie, ktora wlasnie zostala mama? :/ ma juz jednego syna, 20 letniego. bedzie babcia dla swojego nowego dziecka?

Gość gość
coraz więcej bedzie takich kobiet

Gość gość
niestety. to patologia

Gość gość
super ! odpowiedni wiek do rodzenia poki mloda powinna uzywac zycia zwiedzac swiat ksztalcic sie ! a potem rodzic zakladac rodzine

najwazniejsze zeby dziecko bylo zdrowe, a wiek mamy nie gra roli obecnie

Gość gość
42 lata... wiec jak jej dziecko bedzie szlo na studia to bedzie 60 letnia staruszka. w takim wieku to musiala byc wpadka

Gość gość
ale jestescie nienormalni autorko wazne zeby dziecko było zdrowe wiek tu nie jest wazny

Gość gość
tak k****, bo kazda 60 latka bedzie robila sobie operacje plastyczne i nakladala kilogram tapety a jak chcesz wiedziec jak wyglada przecietna 60 latka to wyjdz na ulice

Gość gość
wiem jak wygląda bo moja mama ma 70 lat i mnie urodziła jak miała 40 :P wygląda z***biście tak jak jej koleżanki, epoka 60 letnich staruszek skończyła się 30 lat temu :P teraz pewnie od niejednej byś dostała wp*****l za takie słowa

to od Twego podejscia zalezy kim bedziesz dla swego dziecka, proponuje byc mama :) rob swoje,a nie zasiegaj opinii ludzi,ktorzy nie maja nic z Toba wspolnego. To Twoje zycie - nikt za Ciebie nie umrze, ani go nie przezyje.

Gość gość
następna 60 latka, julia pitera, polska polityk

Gość gość
takie stare to się nie myją

Gość gość
kazdy z nas kiedys bedzie stary zatem czas najwyzszy kochani rodacy nauczyc sie szanowac starosc jak i starszych ludzi rodzice nasi tez nie beda mlodniec i co ...nazwiesz ich star*****i obrzydliwymi co sie nie myja ? zenada

Gość gość
niestety. to patologia, chyba cie poj....ło, sama jesteś patologia jeśli tak piszesz, nie masz nic do powiedzenia to spadaj

Gość gość
nie krytykujecie jej mam w robocie dziewczyne 38 lat mówie wiesz mam małe dzieci a ona hahhah a ja za kilka tyg zostane babcia i mamą cóz zycie córka rodzi i ona tez

Gość gość
autor czy tam autorka ma pewnie 12 lat i dla niej 30 lat to już starzy ludzie. Niech ona żyje swoimi myślami, a my swoimi.