Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciaza bez objawow

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, przyznam ze nie wiem czy sie martwic czy nie.. Jestem w 6 tyg ciazy. Nie mam zadnych objawow, beta dobrze wzrosla, ale nie badam juz jej. Jutro mam usg, ale myslami czuje, ze poronilam, tylko nie mam tej swiadomosci, bo przyjmuje luteine-profilaktycznie. Poza bolesnoscia piersi nie mam objawow zadnych...

Gość gość
Też nie miałam objawów ciąży a mamą jestem już :)

Gość gość
Za wcześnie na objawy!!! Douczcie się przed ciąża wtedy nie będzie ludziom d**y zawracać glupotami!o co (! Objawy SA najczęściej od 8 tyg Ale to sprawa indywidualna kazdej z nas Niektore cala ciaze niemaja Pozatym jeszcze chyba nie widzialas na USG serca bo to 6 tydz wiec może jeszcze nic nie zobaczysz. Po co juz lecisz do lekarza żeby następne dwa tyg sięstresowac ze serca nie ma?? Usg robi sie około 8 tyg

Gość Gość 12345
Nie lekcewać przeczucia, tyle Ci powiem. Jak mnie ginekolog spytał jak się czuję, to powiedziałam, że to dziwne, ale czuje się jakbym wcale w ciąży nie była, a to był 12 tydz. I na usg po kilku minutach się okazało, że ciąża obumarła w 9 tyg. Nosiłam martwe dziecię przez 3 tyg.

Gość gość
ja w 6 tyg, mialam juz objawy typu, cera lepsza, bol krzyza, ciagle myslalam ze dostalam okres ( kolo dni spodziewanej miesiaczki) , piersi bolay, zaczely sie wieczorne mdlosci, wymioty, poszlam do lekarza w 7 tyg, okazalo sie ze wlasnie ciaza obumarla ;/ wiec roznie to bywa, moze brak obajwow to dobry znac, zycze powodzenia !

każda kobieta przechodzi ciążę indywidualnie oczywiście jeżeli masz przeczucie że coś jest nie tak to idź do lekarza niech Cię przebada.ja jestem w końcówce 6mc i nie miałam żadnych objawów przez ten czas po za bolącymi piersiami przez miesiąc i brakiem miesiączki.

Gość gość
w dwoch ciazach nie mialam zadnych objawow, oprucz braku okresu...

Gość gość
ja tez nie miałam zadnych objawow- do czasu,gdy zaczal pojawiac sie brzuch, od 24tc wylazly mi hemoroidy, nie oglam spac po nocach bo strasznie bolały mnie biodra, ktore sie rozszerzały, masakra jakas...

Nie przejmuj sie jesli beta dobrze przyrasta. Niektore kobiety nie maja wcale objawow ciazowych , u niektorych pojawiaja sie wymioty, zmeczenie dopiero ok 7 czy 8 tygodnia.