Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juuulkaulka

czy ktoś z was wie jak rozszyfrować tego faceta

Polecane posty

Gość juuulkaulka

bardzo ciężko jest mi rozszyfrować kolege z roku.. Od samego początku jak tylko się zauważyliśmy na szkolnym korytarzu to czułam że coś między nami iskrzy, patrzy się na mnie tak jakby był mną zainteresowany.Nigdy jednak nie rozmawialiśmy do czasu aż na imprezie wyciągnełam go do tańca. Tańczyliśmy trochę później zdecydowaliśmy zejść z parkietu, pocałował mnie w rękę i się prztuliliśmy po czym chodziliśmy objeci po sali.. później poprsił mnie do tańca i powiedział mi że jestem bardzo słodka.. po imprezie wysłałam do niego wiadomość na fb bo obiecałam wysłać pewne info które miało mi się przydać, odpisał, powiedział że jestem słodka, i podziekował za miły wieczór... Co dziwne nie zapytał o numer ani mnie nie zaprosił nigdzie.. w szkole na przerwach się widzimy i sam fakt w jaki sposób się na siebie patrzymy, uśmiechamy i mówimy cześć daje dużo do myślenia.. wiem że mu się podobam, on z resztą też wie że jestem nim zainteresowana ale nie robi nic w kierunku żeby się bliżej poznać. Wiem że nie jest wstydliwy i wiem też że nikogo nie ma.. więc o co chodzi?! :/

Gość gość
facetów nie ogarniesz, gdyby był wstydliwy to by dużo wyjaśniło ale skoro wie że ci sie podoba to w sumie dziwne, jesli nie zrobi pierwszego kroku to pewnie jakiś baran

Gość juuulkaulka
bardzo inteligentny podszyw...

Gość juuulkaulka
jak już coś to opierdalam bez połyku, a to że po jaja to wyłącznie moja sprawa...

Gość martaaaaaadcjdjmvkd
miałam to samo z chłopakiem ktory jest teraz moim nazyczonym, tylko ze moj byl bardzo wstydliwy, oczywisice sam zrobil pierwszy krok ale zajelo mu to pol roku, dawalam mu takie sygnaly ze jestem zainteresowana ze slepy i glupi by sie zorienotwal..... pozniej jak zapytalam go czemu nie reagowal to powiedzial ze go oniesmielalam i nie byl w stanie do mnie podejsc i zapytac ise o spotkanie............ takze czas i jeszcze raz czas!

Gość jifnsdgość
hahaha ludzie debile oczywiście swoje 3grosze muszą wp*******ć, widac od razu ze to podszywy, wiec nie przejmuj sie autorko! :) tak to tutaj jest ze ludzie sobie na zlosc robia k****. A co do faceta to dajcie sobie czas, jak nie zaproponuje nic to olej, tego swiatu to pol kwiatu :D

Gość gość
ej moze on nie szuka nikogo do zwiazku? :D :D :D