Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

starania o dziecko

Polecane posty

Gość gość

do kobitek ktore dlugo sie staraly i sie udalo ! Staralam sie juz dlugo, pierwsza ciaze poronilam z powodu konfliktu krwi (w kwietniu) No i wspolrzylam z chlopakiem w 11 dniu a mam 30 dniowe cykle. No i od tego poronienia miesiaczka przychodzi z nie nacka, a wczesniej bolal mnie brzuch przed kazda miesiaczka, teraz tak nie jest juz. Ale ostatnio boli mnie tak jak na okres, piersi bola juz od tygodnia, cera mis ie poprawila, bo zawsze przed miesiaczka mnie "wysypywalo", wczoraj wieczorem i dzsiaj wieczorem mnie strasznie mdli ( w poprzedniej coazy tez tak bylo, wieczorami mnie mdliwlo) . Czy sa szanse na ciaze? czy test tydzien przed wykarze ciaze?

Gość gość
Niejestes w ciąży nie wkrecaj sobie. Objawy masz na okres raczej i to za wczesnie na jakiekolwiek objawy. Raczej to nie ciaza

Gość gość
moze masz racje, za bardzo sie nakrecam.. 5 dni po stosunki mialam lekkie plamienie, przeczytalam ze to najprawdopodobniej plamienie implatacyjne, no juz sama nie wiem ..

Gość gość
Mysle zebys jednak jeszcze poczekala z testem, a jesli chcesz zrobic to najlepiej idz na bete :) ja tez mialam objawy jak na @ a bylam w ciazy, powodzenia

Gość gość
Dziekuje bardzo, wytrzmam jeszcze ten tydzien :) tak bardzo sie denerwuje ze znowu nic z tego nie wyjdzie; /

Gość gość
Bądź dobrej myśli bo nerwy ci w niczym nie pomoga a ja tez wlasnie zaczynam w tym miesiącu starania o druga ciążę bo pierwsza poronilam ;(

Gość gość
też zycze powodzenia, boze mam nadzieje ze sie udalo !

Gość gość
A co to za poronienienie z konfliktu krwi?

Gość gość
konflikt sereologiczny - matka ma Rh - a ojciec Rh+

Gość gość
ja mam o- maz ma 0+ w pierwszej ciazy jest nie mozliwy konflikt jak cos tow 2 dostalas imunoglobuline?? skoncz gluport pisac ze przez konflikt, ktory tydzien to byl?

Gość gość
Jezzu poronienia z powodu konfliktu krwi? Wiesz co piszesz? Konflikt mozesz mieć z dzieckiem. W pierwszej ciazy nic się nie dzieje,po porodzie inunglobina, żeby w drugiej ciazy było ok