Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawaler_38

Czesc jestem 38 letnim kawalerem odpowiem na każde normalne pytanie

Polecane posty

Gość gość
jak chcesz pyb podywany tzn jaki podryw Panny zrobiłby na tobie warażenie?

Gość kawaler_38
raczej nie mam co liczyć na jakieś młode dzierlatki chciałbym poprostu troche uczucia i oby było o czymś ciekawym z nią porozmawiać pojechać w jakieś ciekawe miejsce, ugotować coś dobrego wiadomo zwyczajnie wspólne spędzanie czasu no i napewno nie chciałbym aby mnie ktoś oszukiwał.

Gość kawaler_28
"jak poderwać takiego samotnika? mam na oku takiego jednego" mnie ostatnim razem pewna panna uwiodła swoim usmiechem i niesmialoscią.

Gość gość
jakie masz zainteresowania?

Gość kawaler_38
sex ? raczej dla mnie nie istnieje od wielu lat nigdy nie korzstałem z usług prostytutek więc go poprostu nie ma.

Gość gość
ja juz nie panna ale jak ciebie czytam to całkiem normalnie piszesz kilka minut wyzej jakas dziewczyna głow swoje super ciało pokazuje moze z sie sie umów

Gość gość
gdybym sama tak nie zyła pewnie bym wyśmiała ale ty wolny jestes nie to co ja

Gość panna__24
dobrze wiedzieć że są samotni faceci którzy nie chodzą na d****i

Gość kawaler_38
interesuje sie motoryzacją, często siedze w garażu i coś tam dłubie i ulepszam, teraz planuje zakupić jakiegoś klasyka i sie nim zaopiekować :) lubie gotować interesuje sie zdrowym odżywianiem od wielu lat i innymi metodami aby jak najdłużej żyć :) zawsze marzyłem aby z kimś pojechać na jakąś egzotyczną wycieczkę na wschód, kupiłbym jakiegoś jeepa i wyruszył na kaukaz czy na syberie spał pod namiotem i grillował przy ognisku i tak przez miesiąc :) a w zimowe wieczory czasami pogram w jakieś gry, obejrze dobry film czy od biedy poczytam jakaś książkę.

Gość gość
czy ty jesteś z podlasia ?

Gość gość
to niemozliwe zebys nie miał wziecia panny powinny bardzo cie chciec dziwne

Gość gość
czego boisz się w kobietach? kłamstwa i ....

Gość mikusi
nie mam pytań ,słodki jesteś

Gość kawaler_38
nie mieszkam w trojmieście, a panny jak widać nie chcą mnie żadna nie daje jakiegoś znaku czy czegoś innego choćby pretekstu do spotkania czy pomocy aby sie spotkać :P Pół roku temu pisałem z pewną 24 latką, ale ona za młoda chyba byłą dla mnie i miałą dziecko, a ja nie wiem czy mnie polubiła czy chciała abym jej pomógł, ciężko stwierdzić.

Gość gość
to moze lepeij poszukaj gdzie indziej a nie na kaffee nei mam przekonania czy tu cos moze sie urodzić oprócz nerwicy

Gość gość
To ja mam pytanie jako do dojrzałego mężczyzny. Co moze siedzieć w facecie, który pisze a nie pisze, jest zainteresowany a nie jest... Niby chce się spotkac a sam nie proponuje spotkania. Jest w Twoim wieku. Nie mogę goscia rozgryzc.

Gość gość
to miejsce to ma do siebie ze wiekszosc facetów mówi ze jest wolna a mają rodziny i to szczesliwe wiec nie mozna komus zabierac szczscia

Gość kawaler_38
najbardziej sie boje, że mnie ktoś wykorzysta mam miękkie serce i kobiety mogą to wykorzystać, już kiedyś znajomi sie ze mnie śmieli, że jestem frajerem :P

Gość kawaler_38
może jest nieśmiały i sie wstydzi ? nie wiem, a i zrozumcie ja tutaj nikogo nie szukam choć marzy mi sie jakiś wspólny wypad w góry, wynająć chatkę posiedzieć przy winku posłuchać muzyki choć wiem, że to sie raczej nie spełni nigdy :(

Gość gość
a po co ten jęzor wystawiasz

Gość kawaler_28
eEEEee tam. to nie wada. jak masz miekkie serce to trzeba mieć twardą d**e. taki lejf. wiem po sobie. :)

Gość kawaler_38
a nie wiem mam taki styl pisania z jęzorami :)

Gość gość
dlaczego nigdy jestes wolny chyba jeszcze nie stary masz pasje nie jedna sie na ciebie skusi :)

Gość gość
bardziej niz te jezory wkuzraja mnie te czerwone denerwujace buski

Gość gość
Fajna bajeczka. Dobranoc misiu. :)

Gość gość
ooo misiu czyzby partnerka sie o wlasnośc upomniała

Gość kawaler_38
od wielu lat jestem sam i raczej sie nic nie zmieni w pracy nie mam jak kogoś poznać bo pracuje praktycznie na swoim i samotnie taka jednoosobowa działalność, hdzie czasem tworzymy zespoły sprzedażowe robimy szkolenia i wracamy, więc raczej nie mam szans kogoś poznać zresztą to branża gdzie sami faceci są no może w 99% :)

Gość kawaler_38
to raczej nie bajeczka, a dramat. Dramat samotnego człowieka, nawet nie wiecie co ja czuje w sobie po tylu latach samotności.

Gość kawaler_28
rzecz ktorej ja np nie rozumiem. to podejscie osob z tego forum. dlaczego tu zawsze wiekszosc uwaza ze wszystko to podszyw, bajka itp. nie mozna byc w tym kraju normalnym, zwyczajnym samotnym gosciem? to jak smok? albo inny jednorozec?

Gość gość
to pozostaje tylko portal katolicki cos w typie edarling czy symptia same młode i chyba raczj dziewice uciekam nic po mnie