Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Że by mieć kobiete lub podrywać wiele kobiet trzeba być śmiałym mężczyzną

Polecane posty

i przydało by się chodzić do pubów i klubów ewentualnie mieć znajomych bo przez nich też można kogoś można poznać i do tego być w miarę atrakcyjnym w tedy jest szansa a jak się nie ma tych cech to dup blada [cześć]

Gość dawny cream
nie trzeba byc niewiadomo jak smiałym , wystarczy byc wyluzowanym, ale faktycznie jak sie ma znajomych to atwiej kogos wyrwac

zgodze sie z tym trzeba byc smiałym chyba ze ktos jest bardzo przystojny to problem ze smiałoscia nie gra roli

Ja p*****le, rencista z chorobą psychiczną, który ma prawnego opiekuna(jego matka) chciał by mieć kobietę... Chyba taką jak Maciuś z klanu.

Czemu nie umiesz pojąć tego, że jesteś chory psuchicznie, masz schizy, słyszysz jakieś głosy, gdyby nie twoja matka i renta, to byś zdechł z głodu jak by ci nikt nie pomógł. Czemu nie umiesz pogodzić się z losem, Żyjesz dzięki matce, martw się lepiej co zrobisz, jak twoja matka kiedyś odejdzie na cmentarz.

Gość gość
A co bo mówi prawdę geju? To jest forum publiczne jak ci coś nie pasuje to sam stąd w*********j

Gość księżna Anna
Uważajcie o co prosicie los bo możecie to dostać. :)

Autor tematu ma rację. Taka prawda. Ale ja bym jeszcze dopracowała - śmiałym, ale nie na tyle, by się komuś narzucać, nie być upierdliwym i nachalnym, bo to po prostu zniechęca drugą osobę do tej nazbyt śmiałej osoby.

księżna Anna-Jedno pytanie, związała byś się z rencistą, który ma schizofrmię i sądownie ma przyznanego opiekuna prawnego, bo nie jest w stanie sam funkcjonować bez opiekuna. Związała byś się z takim? Pomijam już to że jest otyły.

_BLE BLE_-Ponieważ tak działa prawo w polsce, aby dostać rentę na głowę, to trzeba mieć opiekuna prawnego, inaczej na głowę nikt ci renty nie da, bo skoro umiesz sam funkcjonować to i możesz pracować a wtedy renta ci nie przysługuje. Każdy kto ma rentę z powodów psychicznych, to znaczy że nie jest w stanie samemu funkcjonować i ktoś musi się nim opiekować.

Gość gość
Bsa nie wiesz ze on jest debilem? Przecież sam o tym nie wie ze jest ubezwłasnolwiony. Jego matka dupodajka zadbała o to

Gość gość
co za imbecyl

BSA nie mam rentę na schizofrenie bo na nią leczę się od 3 lat dostałem rentę z innej choroby skąd pomyślałeś że mam rente na schizofrenie mylisz się chłopie

_BLE BLE_- A na co niby masz tą rentę że nie możesz pracować? Na schizofremię też rentę przyznają, jak z jej powodu nie możesz podjąć pracy.

Gość gość
Czy śmiałym? Dla mnie wystarczy mieć poczucie humoru :) zapraszam na forum o nieśmiałości :) http://niesmiali.net.pl

BSA nie znasz się ja mam 2 grupę a są 3 ja mogę dorobić do coś około 2500 brutto x poczytaj trochę bo się nie znasz moge pracować i już pracowałem w kilku pracach