Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grubass

Pół roku 30kg

Polecane posty

Gość Grubass

Cześć wszystkim otóż mam duży problem MUSZĘ w ciągu pół roku zgubić 25-30 kg.Wiem,że te dużo dlatego od 2 dni jem 3 bułki dziennie.Rano ok.godz.:09:00 jem bułkę kajzerkę cieniutko posmarowaną masłem i dwa duże plasterki pomidora + tego woda mineralna niegazowana.Na 2 śniadanie godz.ok: 11:00-11:30 jabłko.Na obiad mam bułkę kajzerkę posmarowaną lekko masłem z serem i ketchupem + woda mineralna niegazowana,obiad koło godziny 15:00-15:30.Na kolację natomiast o godzinie 18:30 mam bułkę kajzerkę lekko posmarowaną masłem i dwa plasterki chudej szynki+woda mineralna.Zażywam witaminy.Piję bardzo dużo wody mineralnej plus tego codziennie ćwiczę 50x brzuszki 30xprzysiady + tego w weekend sobota,niedziela godzina roweru lub truchtu dziennie i ćwiczenia codzienne ;) Ważę teraz 80 kg przy wzroście 165 cm czy to możliwe żeby dzięki temu tyle schudnąć?

Gość gość
ile masz lat?

Gość Grubass
20 ;)

Gość gość
Jak już tak głupio chcesz sie odchudzać, to wybierz dietę Gacy

Gość Grubass
Dlaczego głupio? Muszę schudnąć z powodów pracy.. nie mam innego wyjścia,jestem zmuszona.

Gość gość
Bułki:o Dieta jednostronna, uboga w witaminy, ech słów szkoda

Gość gość
nie je się białego pieczywa na diecie, zamień na chleb razowy, i tlyko rano może go jesc, w kolejnych posiłkach jak najmniej weglowdanow

Gość Grubass
Ja nie jadam smalcu ani ogółem mówiąc tłustych rzeczy np.kiełbasy czy wędliny więc to dieta nie dla mnie..Ale jak myślisz uda mi się czy to raczej niemożliwe bo załamana jestem? ;/

Gość rozwódkaaaa
grubassie próbuj sama wszystkich sposobów, nie zrażaj sie opinią innych, lepsza kieska dieta niż żadna lepszy jakikolwiek ruch niz żaden

Gość gość
to chyba dieta rujnująca organizm. Zastąp bułki warzywami i owocami. Do tego ryby, chude mięso.

Gość Grubass
Zażywam witaminy,jem dziennie jeden owoc i jedno lub dwa warzywa i tak przez pół roku 25-30 kg.Psychicznie dam radę ale za bardzo nie mam warunków i finansów na drogie,zdrowe jedzenie m.in.dlatego,że studiuję.

Gość gość
jak się nabawisz choróbsk to Cię będzie stać na to "drogie" jedzenie. Wpychasz w siebie sztuczne witaminy, zalepiasz jelita glutenem. Nie zdziwię się, jak jeszcze przytyjesz.

Gość rozwódkaaaa
szczęśliwie na ruch cie stać.

Gość gość
pytasz, czy dasz radę... chudnij zdrowo, nie tak byle jak. Idź może do dietetyczki, poznasz zasady, bo widać, że jesteś zupelnie zielona:(

Gość hipcio 89
hej ja też bym tyle chciała schudnac. ale duzo zyskasz zmieniajac pieczywo jasne na ciemne bo jest zdrowsze I ma mniej kcal.Staraj sie jesc jak najwiecej warzyw , kapusty kiszonej I owoców

Gość hipcio 89
hej ja tez bym chciala tyle scudnac to moje marzenie. napewno robisz duzy blad jedzac biale pieczywo lepiej jedz cimne I duzo owocow warzyw

Gość gość
dodam do powyższego, że gdybyś miała 4 do zrzucenia, to każda nawet amatorska metoda byłaby dobra. A w Twoim wypadku, trzeba systemu, z doskoku nie schudniesz. U Gacy właśnie chodzi o to, aby uśpić kubki smakowe, aby żarcie przestało być przyjemnością. Nieważne, że nie lubisz. Na tym chudnie się błyskawicznie, bo nie dostarcza się węglowodanów prawie i człowiek nie jest głodny.

Gość gość
Kilka dni wytrzymasz a potem rzucisz się na jedzenie i najpewniej na słodkie, bo bułki kajzerki, pewnie jeszcze z supermarketu to oczyszczona mąka i cukier doskonały pobudzacz łaknienia na wszystko, głupia dieta i brak wyobraźni

Gość Lisica45
rano bulka z czym chcesz do tego ogorek czy pomidor. Na drugie owoc i jogurt naturalny (cena ta sama co za bulke z okladem), mozesz sypnac otrab w jogurt. Obiad jaki chcesz byle malo, choc najlepiej mieso, warzywa i 4 lyzki kaszy. Kolacja skromna, alebezpieczywa, najlepiej ryba z puszki, jajko lub salatka warzywna. Schudniesz spokojnie, duzo pij i tego sie trzymaj. Na 3 bulkach dziennie nie schudniesz. Mozesz tylko 1 rano. Zadnych slodkosci poza tym owocem na drugie.

Ja powiem tak musisz zaczac jesc z glowa mniej a czesciej. I musisz zaczac cwiczyc np chodakowska nie to ze robie jej autoreklame ale cwiczenia z nia na prawde dzialaja nie musisz wydawac kasy bo jej filmiki sa na youtube. A co do jedzenia jedz po prostu rozsadniej wszystko ale z umiarem takie moje zdanie

Gość gość
"nie to ze robie jej autoreklamę" hahahhhahaaaaa

Gość gość
Tzn mozecie sie nabijac ja na prawde wiem ze cwiczenia dzialaja nie z nia to inny zestaw lub w sikiwni jak Cie stac autorka oowiedziala ze ja nie stac wiec moze skorzystac z tego co ma w domu u co ma na wycciagniecie reki trzeba tylko chciec a nie nabbijac sie tak...?

Gość gość
hahahahaa a co znaczy autoreklama? Czy ktokolwiek może komuś AUTOREKLAMĘ robić? Co za prymitywy zabierają głos.... gimg***o w sprawie odchudzania,nno nie mogę!!!