Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wampir energetyczny

Polecane posty

Gość gość

Jestem wkurzona. Mieszkam w akademiku, w pokoju z koleżanką z roku. Od paru miesięcy staram się jak mogę żyć zdrowo, dobrze się odżywiać i przede wszystkim ćwiczyć. Ale K. na każdym kroku mnie demotywuje. Jest osobą o baardzo siędzącym tybie życia. Ciągłe spanie/leżenie w łóżku/siedzenie przed kompem. I ciągłe narzekanie: że jest głodna, że jest gruba, że się nie wyspała albo znowu spała za dużo. Już nie mogę tego znieść. Staram się jak mogę, ale z dnia na dzień jest mi coraz ciężej wytrzymać. W nocy chciałam pospać - nie mogłam bo K. oglądała jakieś głupoty w necie. W dzień musiałam być cicho, bo spała. Teraz chciałabym poćwiczyć ale znów jest problem, bo albo się wiecznie kręci po pokoju, albo sprowadza znajomych, albo gada na skypie tak, że widać cały pokój. Już mi brakuje siły. Czuje, że ona ściąga mnie w dół. Nie wiem co mam zrobić, na samą myśl o przebywaniu z nią przez kolejny dzień robi mi się niedobrze...

Gość gość
a ja z takim wampirem bede przebywac do konca tygodnia.Doslownie serce boli na sama mysl