Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o związku mężczyzny po 50tce z kobietą 28 letnią

Polecane posty

Gość gość
PRAWDA W OCZY KOLE DZIADKI:D:D:D

Gość gość
te dziadki mają większą szansę wyrwać 20 latkę niż ich rówieśnik

Gość gość
Taaa, maks do 25 r.z. , pozniej juz zadna nie jest tak naiwna zeby zainteresowac sie starszym facetem, chyba, ze dla hajsu;)

Gość gość
Dziadki po 50tce idźcie spać i wiagre wezcie .

Gość gość
sadze ze to ich sprawa

Gość gość
w większości miejsc na świecie to wogóle nie jest niczym dziwnym, ale oczywiście w polsce wbija się małolatom w szkołach..., a właściwie nic im się nie wbija i dlatego traktują to jako temat taboo. A później z braku wiedzy i strachu wychodzi jeden z drugim na ulice i rzuca obelgami i czym popadnie. Chodzące zombi i frustraci, życie stereotypami musi być dla was bolesne co?

Gość gość
autor pewnie nie jest zadowolony z opini innych :classic_cool: albo sam do pieca nieżle pakował :P

Gość gość
Dla mnie to nie jest bolesne ale jak widze taką dziunię ze starym gościem w wieku jej taty albo dziadka za rączkę to rzygać mi się chce.

Gość gość
Dla hajsu czy nie taki 50 latek jest z 20 latką a jej rówieśnik albo jest nadal prawiczkiem

Gość gość
a ja mam 23 lata i chciałabym takiego ze 20 lat starszego :D żeby miał koło 40 i co mi zrobicie? tacy mi się podobają, i co mam się zabić czy co? każdy ma swój gust i wybiera sobie sam partnera

Gość gość
nic ci nie zrobimy, ale wspolczujemy twojej matce

Gość kjhsfjhbjfsmd
nic ci nie zrobimy, ale wspolczujemy twojej matce

Gość gość
Hmm,mi tez sie podobaja starsi faceci:)Napewno sa bardziej doswiadczeni niz 20-latkowie wiec mnie ogólnie taka róznica wieku wcale nie dziwi/hihi.Dziwi mnie za to co komu do tego???Troche tolerancji:)

Gość gość
Jestem w związku z facetem o 20 lat starszym.Jest moją najwiekszą miłością.Jest nam wspaniale.Nigdy wcześniej nie byłam taka szczęśliwa.Nie wyobrazam sobie życia bez niego.Wcześniej miałam faceta o 3 lata starszego, z którym mieszkałam 10 lat,potem parę przelotnych zwiazków.Ale dopiero teraz czuję się spełniona.Nigdy wcześniej z nikim nie było mi tak dobrze w łóżku.On jest niesamowity.

Gość gość
młoda dla starego to jak książka dla ślepego wszyscy czytają tylko nie on hi hi.

Gość gość
sadzimy, ze niedlugo mu prtek opadnie i bedziesz plakala ale juz bedzie za pozno. mowie ci to jako doswiadczona zona majacego meza w tym samym wieku

Gość gość
"sadzimy, ze niedlugo mu prtek opadnie i bedziesz plakala ale juz bedzie za pozno. mowie ci to jako doswiadczona zona majacego meza w tym samym wieku" x sądzimy, ze jak opadł, to nie bez przyczyny :)

Gość gość
"No ale różnicę wieku jeśli dziewczyna ma lat 28 a facet 50 to raczej widać. Nie wyobrażam sobie położyć się z takim facetem do łóżka " x Jak będzie miał dobre auto, świetną pracę i wygląd to ci odmieni. Nagle przestanie być stary a zacznie być dojrzały :D

Gość gość
"te dziadki mają większą szansę wyrwać 20 latkę niż ich rówieśnik" jaaasne, szanse to może i oni mieli ze 20 lat temu :)

Gość gość
ale tak prawda facet 50 letni jest bardziej atrakcyjny dla 20 latki niż jej rówieśnik. Facet jest bardziej ustabilizowany finansowo-materialnie, ma większe teoretycznie doświadczenie seksualne a to są 2 główne aspekty, którymi ocenia kobieta mężczyznę. 20 latek zwykle mieszka jeszcze z rodzicami, jest prawiczkiem albo nie jest tak doświadczony seksualnie.

Gość gość
akurat, ja jestem po 30tce i w zyciu bym sie nie zwiazala z 50latkiem, nie kazda kobieta to szmata, ktora poleci na kase

Znam taką parę. jak się poznali ona miała 20 kilka lat, on był przed 50tką. Pobrali się, są razem już wiele lat, jej towarzystwo bawi się z jego towarzystwem, on przy niej dba o siebie, żeby nie wyglądać jak jej tata i jest git :-).

Gość gość
Mi to obojętne czy w jakim wieku dziewczyna ma partnera.Problem może być gdy zdecydują się na dziecko... Nie oszukujmy się-po 50 wzrasta ryzyko zawałów itp. co w praktyce oznacza że z dużym prawdopodobieństwem ojciec nie doczeka pełnoletności swojej pociechy.I jeszcze jedna kwestia-facet w tym wieku nie poszaleje z malcem na placu zabaw. A to że kobieta skończy jako opiekunka swojego męża-no cóż, jej wybór

Gość gość
a co wy z tymi pieniędzmi?... jak wam brakuje to rusz d**e jeden z drugim... nie zawsze chodzi o pieniądze.. cóż ale plebs zawsze o jednym, głodny myśli o chlebie... ówcześni polacy to takie bryły bez uczuć...

Gość gość
Silene Znam taką parę. jak się poznali ona miała 20 kilka lat, on był przed 50tką. Pobrali się, są razem już wiele lat, jej towarzystwo bawi się z jego towarzystwem, on przy niej dba o siebie, żeby nie wyglądać jak jej tata i jest git usmiech.gif . xxx Postaraj się patrzeć z perspektywy jej rówieśnika. On młody, energiczny, normalny chłopak jest sam a facet z 50 na karku stuka jego równolatki. Wy się później dziwicie, że 30 latek chodzi z nastolatką?!

Gość gość
gość a co wy z tymi pieniędzmi?... jak wam brakuje to rusz d**e jeden z drugim... nie zawsze chodzi o pieniądze.. cóż ale plebs zawsze o jednym, głodny myśli o chlebie... ówcześni polacy to takie bryły bez uczuć... xxx Ta jasne a te laski co się żeniły z już starym właścicielem amerykańskiego playboya to też z miłości :P chyba do jego majątku

Z tego co wiem, to ona się z nim związała, ponieważ on dawał jej stabilizację psychiczną. wcześniej spotykała się z równolatkami, porządnymi chłopakami z naszego towarzystwa, ale tamci chcieli się wyszumieć, więc znalazłaś sobie takiego, który dał jej bezpieczeństwo :-).

Gość gość
"Ta jasne a te laski co się żeniły z już starym właścicielem amerykańskiego playboya to też z miłości chyba do jego majątku" x myślę, że taki właściciel amer. play. jest na tyle ogarniętym facetem sukcesu, że to nie laski go wybierały tylko odwrotnie :)

Gość gość
mam 26 lat baardzo podoba mi się pewien 49 latek :) To nie jest tak ze stary dziad itd itp .Dzisiaj 49 latkowie to tak samo mogą być atrakcyjni mężczyźni ;)

Gość gość
,Moj maz, zaznaczam maz, bo taki byl moj warunek, jest 22 lata starszy i tak wyszlam dla kasy....dzisiaj nie zamienie go na zadnego innego,z biegiem czasu przyszla milosc.Zyje w luksusie, zapewnil mi cudowne zycie,pracuje tylko z nudow, mam piekny dom z basenem i dwojke wspanialych dzieci,,,,,i wiecie co jak bym 17 lat temu sluchala talich ludzi jak was, ktorzy mowili fuuuuj staruch, to pewnie bylabym po rozwodzie z mechanikiem samochodowym i klepala biede za marne grosze, polska mentalnosc