Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zaniedbana234

Czy powinnam się bać

Polecane posty

Gość zaniedbana234

Mam chłopaka od ponad 8 miesięcy. Jesteśmy w związku na odległość, dzieli nas ponad 300 km i spotykamy się sporadycznie raz na jakiś czas. Pierwszy raz na żywo widzieliśmy się w te wakacje. Jakiś czas potem dowiedziałam się od jego koleżanki że zdradził mnie z młodszą, pisaliśmy jakiś czas i w końcu przekonalam się że to była prawda. Dopiero przy użyciu twardych argumentów przyznał się do tego. Najpierw zerwałam z nim, później zaczął pokazywać że mu zależy, że to naprawi, płakał do słuchawki. W końcu mu wybaczyłam, bo w końcu nie widzieliśmy się wtedy jeszcze, tylko pisaliśmy i rozmawialiśmy. Teraz niby się stara i tak dalej, ale zdaje mi się ze znowu zacznie się rozkrecac. Tym razem pisze do różnych dziewczyn przez internet, niby bo koleżeńsku jak nie ma co robić. Ale często zdaje mi się że po prostu kreci. Najpierw mòwi że to nic takiego, a potem upomina się tych dziewczyn czemu mu nie odpisują itd. Jestem bardzo wrażliwa i zwracam uwagę na takie rzeczy, dlatego potrzebuję żeby ktoś spojrzał na to trzeźwo.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować