Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laura_Wtry

Zachowuję się jak idiotka

Polecane posty

Gość Laura_Wtry

przy przystojnych mężczyznach. Zawsze tak miałam. Podrywają mnie. Z jednym takim byłam w związku, ale zawsze się przy nim wstydziłam. Zerwaliśmy po 1,5 roku. Z kolejnym się umawiałam, ale tak się krępowałam jego przystojnym wyglądem, że wyszłam na totalną idiotkę, że po 10 randkach nie chciał mnie znać. Z kolei przy przecietnych facetach z wygladu nie krępuję się w ogóle. CO zrobić by się tak nie wstydzić i nie krępować przy przystojnych mężczyznach?

Gość kalamandra
Pewnie młoda jesteś, nie znasz własnej wartości...

Gość Laura_Wtry
Pan wedel, ale właśnie chciałabym walczyć ze swoimi słabościami :P Poza tym to trochę irytujące, bo jestem w miarę inteligentna, a w kontakcie z takimi osobnikami wychodzę na bezmózgą brunetkę O.o

Gość Laura_Wtry
Mam 21 lat... czy ja wiem czy taka młoda. Niektóre 19latki są pewniejsze ode mnie. Ogólnie jestem w miarę pewna siebie i przy innych zachowuje się normalnie, ale przy takich przystojniakach wychodzę na tumana i wariatkę. Serio...

Gość kalamandra
No to młoda doświadczeniem jesteś. Pewnie nie miałaś wielu więcej facetów.

Gość Laura_Wtry
hehe, śmiechowe podszywie No właśnie z partnerów to miałam dwóch. Potem jak się ktoś o mnie starał, to robiłam z siebie większą idiotkę niż jestem. Tych, z którymi byłam, oni lubili to skrępowanie we mnie i potrafili mnie jakoś rozruszać, że się nie krępowałam. Ale nie każdy facet taki jest i jak siedzi przy mnie przystojniak i widzi dziewczynę - oszołoma, to nie zawsze zdaje sobie sprawę z tego, że jestem nim zawstydzona, tylko myśli, że jestem popieprzona :P

Gość Laura_Wtry
A mój ostatni parter był bardzo męski i przystojny i zawsze jak widział, ze się krępuję, to mnie przytulał czy całował, nawet w towarzystwie swojej rodziny czy przyjaciół, co jeszcze bardziej mnie peszyło. A poróżniło nas potem co innego, ale to nieważne. Ciężko mi teraz znaleźć kogoś przez ten mój wstyd, dlatego poszukuję od was rady, co robić, by się tak nie stresować?

Gość a emerytury i tak nie bedzie
zachowujesz sie na serio jak idiotka - przestan! tu i teraz! Będziesz miałą w przyszłości problemy w pracy, skoro kontaktów miedzyludzkich juz teraz nie ogarniasz. Faceci nie mają nic do rzeczy.

Gość Laura_Wtry
A na randce z takim przystojnym facetem (a była to już któraś z rzędu) tak się stresowałam, wyszłam na kompletną idiotkę. Mimo to chciał się spotykać dalej. Dopiero przy ostatniej rande zrezygnował z zabiegania o mnie, bo (po tym jak schował na chwilkę telefon w mej torebce), wyjmował go potem i zobaczył plik leków. Były to na uspokojenie :D uznał, że jestem nienormalna i to była nasza ostatnia randka :D :D :D

Gość Laura_Wtry
Nie będę miała problemów w pracy bo teraz już studiuję zaocznie i pracuję. Nie mam problemów w kontaktach międzyludzkich. Mam problemy w kontaktach z facetami, którzy są przystojni

"Mam problemy w kontaktach z facetami, którzy są przystojni" No to mało pracujesz. Ja niemal każdego dnia w pracy spotykam przystojnego faceta... Mając problemy z ludźmi (nieważne, czy z garbatymi babami, czy przystojnymi facetami) - prędzej czy później będziesz miałą problemy zawodowe.

Gość Laura_Wtry
Ale nie mam. Mam mnóstwo kolegów, którzy są przecietni z wyglądu i często sie spotykamy na relacjach czysto przyjacielskich i jakos przy nich jestem sobą - normalną kobietą, niezawstydzoną.

Gość gość
Jezu, wyluzuj i nabierz dystansu. Musisz miec strasznie obnizona wartosc siebie :)

No okej - to nic z tym nie rob.

Gość Laura_Wtry
Nie mam fobii społecznej, często przebywam z ludźmi i się nie krępuję wcale. Chodzi o ten szczególny przypadek, gdy facet jest bardzo przystojny, wtedy zamieniam się w oszołoma

Gość Laura_Wtry
Tak, mam obniżoną wartość. Ale nie przejmuję się tym. To raczej wynika ze skromności. Nie wiem tylko jak się nie wstydzić, nie krępować. Pomóżcie! :D

Gość gość
Nie masz poczucia humoru?

napisz w takim razie co dla ciebie oznacza słowo "skromność"? Bo chyba źle je interpretujesz...

Gość Laura_Wtry
Mam poczucie humoru. A gdy jestem skrępowana, to aż zanadto, że wychodzę na oszołoma

Gość Laura_Wtry
"skromność"- nie bycie taką, że "O patrzcie na mnie, jaka to ja jestem super!", tylko raczej normalne zachowanie w stosunku do innych, nie wywyższanie się