Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruszynka_m

Jak mam rozumieć zachowanie mojego kumpla

Polecane posty

Gość kruszynka_m

Witam wszystkich. Mam takiego kolegę, jesteśmy w klasie maturalnej. Zauważyłam, że od pewnego czasu (jakieś parę miesięcy) zachowuje się wobec mnie inaczej. Przez pewien czas miał manię zabierania mi kluczyka do szafki, zeszytu itp. Już nieraz przyłapałam go na tym, że się na mnie patrzy, np. szłam korytarzem, czułam na sobie jego wzrok, spojrzałam się na niego i on nagle się odwrócił. Następnym razem rozmawiałam z koleżanką i kątem oka widziałam że mnie obserwuje, spojrzałam się na niego i faktycznie się patrzył, tym razem nie odwrócił głowy; potem znów mnie obserwował, ja się spojrzałam i patrzyliśmy się na siebie przez parę sekund, on w międzyczasie przechylił głowę w bok i uniósł lekko brwi patrząc się na mnie. Od pewnego czasu obserwuję jego mowę ciała i zauważyłam, że zawsze odwraca się całym ciałem w moim kierunku, czasem mnie szturchnie czy lekko popchnie, uśmiecha się... Ostatnio siedział koło mnie i się nachylił lekko w moją stronę (bo było ciasno), jednocześnie kładąc lekko rękę na mojej nodze. Albo wypytuje o naszych wspólnych znajomych, pyta się skąd znam naszego wspólnego kolegę, gdzie mieszka jakaś tam koleżanka itp. Moje koleżanki mówią, że mnie podrywa. Ostatnio zaproponowałam mu wypad do klubu, a on na to "do klubu to nie". Aha, i dodam jeszcze, że w szkole jest wesoły, jak rzuci jakiś żart to patrzy czy ja się śmieje, a jak wracamy we dwójkę ze szkoły to jest dziwnie poważny. Co może oznaczać jego zachowanie? Proszę o pomoc.

Gość kruszynka_m
Proszę o POWAŻNE odpowiedzi -,-

Gość gość
Jakie to romantyczne! Też tak robiłem w liceum. ;-)

Gość kawaler_28
niesmialy, ale sie mu podobasz :)

Gość gość
Oczywiście, że mu się podobasz!