Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jarek 7777

Moja dziewczyna dzisiaj przegięła

Polecane posty

Gość Jarek 7777

Zrobiła wielką awanturę o to, że przyjeżdża moja matka i będzie nocowała. Po telefonie matki, że już dojeżdża i za parę minut będzie na miejscu trzasnęła drzwiami i wyszła. Teraz wysyła mi sms-y abym zastanowił się nad swoim życiem. Jesteśmy ze sobą od pól roku, nie mieszkamy razem, a jeden pokój w mieszkaniu po swojej wyprowadzce matka zarezerwowała sobie do czerwca. Nie odpisuję, bo to co niby mam jej napisać, ze nie lubię fochów?

Gość gość
jak to matka zarezerwowała?????

Gość gość
to gdzie Ty mieszkasz?

co za różnica gdzie mieszka? nie mieszkaja razem, to jest jego mieszkanie i może gościć matkę bez jej pozwolenia.

Gość Jarek 7777
Rodzice wybudowali dom na wsi - 60 km od miasta, mieszkanie zostawili mnie, ale w związku z tym, że matka jeszcze 2 dni w tygodniu pracuje na uczelni, zarezerwowała sobie do końca czerwca prawo korzystania z jednego pokoju.

Gość Jarek 7777
pracuje we wtorki i środy, więc zgodnie z naszą umową przyjechała dzisiaj. Wiem, ze ona chciałaby już ze mną zamieszkać, ale umowa, to umowa, mamy dla siebie wiele wieczorów, w których jesteśmy sami. Teraz jednak zastanawiam się, że chyba dobrze, że razem jeszcze nie zamieszkaliśmy.

Gość gość
roszczeniowa gowniara z niej

Nie pisz durnych SMSów, to co robi twoja dziewczyna to dziecinada, wyjaśnij sytuację rozmawiając twarzą w twarz. Może zrozumie twój punkt widzenia, bo jak na razie źle to wygląda :O

Gość gość
A ja jej się nie dziwię

Gość Jarek 7777
Fiku -mikuuu, nie piszę, nie dzwonię, rozumiem, że mogła nie być zadowolona, że nie będziemy sami, ale obrażanie się i trzaskanie drzwiami nie było potrzebne. Nie śmiałbym zasugerować matce, że dobrze byłoby, aby dzisiaj przenocowała u swojej przyjaciółki, albo siostry - a na to naciskała mnie dziewczyna. Poczekam aż mnie przeprosi.

Gość złotaoo
Żebyś się k****arzu doczekał w ogóle,hehe. Królewicz

Gość Jarek 7777
gościu, a dlaczego się jej nie dziwisz?

Gość gość
a to mieszkanie to kawalerka?

Gość gość
jeśli mieszkacie razem to miała prawo w jakiś sposób uzgodnić to z Tobą

Gość księżniczka Leia
To chyba Twoja dziewczyna powinna się nad sobą zastanowić. Dostałeś mieszkanie, uczciwie zostałeś poinformowany o fakcie, że Twoja mama będzie przyjeżdżać do czerwca - jasna sytuacja. Poza tym to Twoja mama i raptem 2 noce. No bez przesady. Ile lat ma to Twoje pannisko? Bo zachowuje się jak bachor.

Gość Jarek 7777
Dziewczyna 24 lata, mieszkanie 82m2

Gość księżniczka Leia
Czyli jest w moim wieku. A taki dzieciuch... Masakra. Myślę, że powinieneś wziąć ją na wstrzymanie. Niech ona przeprosi. A potem porozmawiajcie spokojnie :)

Gość gość
A one - tj. Dziewczyna i Twoja Mama znają się? Bo jeśli nie to może przedstaw ją mamie. Jak się poznają może nocować i jedna i druga. Przecież chyba może zostać na noc, nawet jak Twoja mama jest. W jednym łóżku spać przecież nie będą, ani w jednym pokoju

Gość gość
Goń gówniarę... jaki ona ma powód tak tępić twoją matkę? Po zawodówce jest?

Gość Jarek 7777
Dziewczyna zna moich rodziców, do mojego życia zawodowego i osobistego rodzice się nie wtrącają. Nic nie stałoby na przeszkodzie, aby obie ten wieczór i noc spędziły w tym mieszkaniu. Zresztą znając moją matkę i tak szybko zagrzebałaby się w swoich księgach.

Gość gość
No to tym bardziej nie rozumiem jej zachowania :( Szczerze: pogoń Gwiazdę - bo moim zdaniem być może leci na Twoje mieszkanie

Gość Heniuś
Heh. Moich parę dziewczyn też się tak zachowało. Wtedy poszedłem poćwiczyć a potem na piwo - kolega mówi "nie martw się, ona wróci" A ja na to: "oczywiście idioto, przecież zostawiła swoje rzeczy" I jak wróciła to musiała się pakować - mój dom to nie poligon a ja nie jestem celem ćwiczebnym do którego baby strzelają fochy jak im się podoba. Jeśli ja nie strzelam fochów to baby też mogą - proste.