Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zly

Nadmierne przejmowanie się byle czym

Polecane posty

Gość zly

Jak na faceta jestem troche uczuciowy. Problem polega na tym, że zabardzo przejmuję się byle gównem i strasznie to analizuję. Ostanio na fb nie zacziłem jednej rzeczy, pojawily sie glupie komentarze, zdjecia typu epic fail, ja p*****le. i nie daje mi to spokoju do teraz. ciagle mam wrazenie ze wychodze na idiote mimo ze tak naprawde mam odczucia ze ludzie przepadaja za mna... przez to mam wahania nastroju i non stop dziwne rozkimy. nie mam niskiej samooceny, ale mam chyba przejmuje sie komentrzami idiotow... tylko czemu akurat ich?

Gość gość
Odkwaś organizm.

Gość gość
tez tak mam....tyle ze kobieta jestem...nie myslalam, ze facecow tez to spotyka

Gość gość
Noo,to ja juz myślałam ze tylko ja mam taki problem i co gorsze nie radze sobie z tym a nie jestem juz nastolatką.Ale zycie mi daje w zad z uwagi na moja dobrotliwosc i naiwnosc bo wierze ze sa jeszcze dobrzy ludzie

Gość gość
aaaaaaaaaaa jednak, dołączam do grona. Cokolwiek się wydarzy-kłotnia z sąsiadem, syn w szkole pokłóci się z kolegą i już jest problem. Nie spie po nocach i się zastanawiam, czy to może z nami cos nie tak i ze na pewno wszyscy już gadaja i nikt mnie nie lubi ...i mścic się będą...masakra

Gość gość
Ale to sa tylko mysli,a myśl mozna zmienic na pozytywna :)