Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorota812615

nie mam siły mam ochotę się zabić

Polecane posty

Gość asieńkabc
kup sobie magnez i rób sobie drobne przyjemności, obejrzyj film, skocz na solarium żeby się doświetlić na 2-3minutki dziennie albo lepiej do groty solnej;) Laska Ty masz 18lat!!! Jesteś piękna i młoda, życie przed Tobą

Gość asieńkabc
nie jest łatwo się zabić. Możesz potem być niesamodzielna, zależna od innych. Ktoś Cię poniża? bije? grozi Ci? Co się stało konkretnie?

już sobie nie radzę z tym wszystkim ;( wspomnienia wracają z podwojoną silą ;( łatwo wam mówić jak nie wiecie o co chodzi ;(

Gość asieńkabc
prześpij się, nie zarywaj nocy. Godziny przed północą są cenniejsze do snu :) Ja niemam pracy, ma koszmary senne, śnią mi się poprzednie prace w wersji coraz krótszej (że np.zwolnili mnie nie po 3 a po 1 miesiącu)... ciesz się małymi rzeczami, dopieszczaj się, badz wdzięczna losowi za każdą małą rzecz, za dach nad głową, za brak bólu, za jedzenie, za to, że masz się w co ubrać. Nie ma rzeczy oczywistych. Trzymaj się :) I pisz, jak będziesz mieć doła. Co prawda tu wiele osób lubi opluć, ale są też życzliwe osoby. Dobranoc, muszę spać...biorę antybiotyk i niestety mało pomaga, więc muszę rano iść do lekarza.

Gość gość
Autorko, nie jest sztuką się zabić,uciec. Zresztą dużo prób samobójczych kończy się nie śmiercią a kalectwem. Jestem tego najlepszym przykładem...nawet nie probuj sobie robić krzywdy!!!

Gość gość
wiem oco wiec mi niepitol każdemu wpomnienia poczasie wracaja wystarczy że widzisz że sie układa inym dobże potem to dociera dociebie i coraz mocniej ale jak muwie trzeba walczyć tak jak jezus nie my wybieramy droge tylko onas powinien prowadzić często przez cierpienia ale te cierpienia może poto sa byśmy zrozumieli i docenili miłośc albo przyjaźń .ja ide spać tez idź odpocznij powodzenia walcz osiebie

Gość Grimgo
pamiętaj żeby się zabić trzeba mieć odwagę a ty nawet nie masz odwagi stawić problemom czoła nawet nie masz odwagi o tym powiedzieć wiec jak możesz mieć odwagę złapać ostatni oddech ?

chiałabym mieć takie nastawienie ;( nie jest to łatwe ;( chłopak mi pomagał, ale nie daje rady;( dużo z nim rozmawiałam ale nic ;( po tym co mi zrobili ludzie nie daje rady, te wszystkie sceny przed oczami ;( głosy w głowie ;(

chiałabym mieć takie nastawienie ;( nie jest to łatwe ;( chłopak mi pomagał, ale nie daje rady;( dużo z nim rozmawiałam ale nic ;( po tym co mi zrobili ludzie nie daje rady, te wszystkie sceny przed oczami ;( głosy w głowie ;(

Gość Grimgo
coś ci powiem szczerze zajmuje się muzyka a wciągnęła mnie w nią moja najlepsza przyjaciółka pokazała mi cały świat w pięknych słowach nawet pisałem o tym opowieść a zaczynała się tak Jedynym rozdziałem jest to ze w całej opowieści jest jeden. Postaram się pisać, tak jak potrafię w miarę swoich możliwości… Opowiem wam historię o moim może ciekawym dla was szczerym życiu w muzyce, inaczej o miłości zaplątanej w trudną do ułożenia sztukę prosto z obumarłego ciepłego serca, gdzie każdy złapany oddech traktowałem jako szanse zbierałem, to w płucach, a tlen z czasem stawał się nadzieją pozwalającą na dalsze powolne kroki we mgłę. Droga upadków i nagłej zmiany charakteru przez jedną wcześniej nie znana mi osobę. Nie sądziłem, że to właśnie ona stanie się tak bliska i przyczyni się do tego, że zobaczę to, co mnie otacza, czyli inny kolor świata pełnego ciekawych barw. Wyobraź sobie gwiazdy na tle nocy albo zachwycające niebo do opisania. Jedno spojrzenie, które odmienia ruiny w piękne zabytki taka magia za sprawom czarodziejki, którą była ta dziewczyna o imieniu Kamila, to od niej wszystko się zaczęło. *** Chcę cię usłyszeć jeszcze raz odbić od echa Znaleźć twój głos w śród setek barw swojego ja Odzyskać, to odzyskać i wyjść z milczenia *** Mamy rok 2013 prawie koniec Lutego dzień raczej jak każdy pełen zajęć. Zimno pada śnieg mam 19lat i nie przypuszczałem, że wejdę do machiny czasu, aby o tym opowiedzieć, gdzie znowu jest rok 2008 i mam 15lat. Zapewne, widzę się teraz przy oknie upalne dni promienie oznaczają, że są wakacje, a ja wpatruję się w podwórko w szare odrapane bez duszy kamienice w końcu, to Częstochowa klimat ulicy Ogrodowej, gdzie dawniej stało Kino Bałtyk teraz spoczywa pusty jak mój wzrok duży plac. To moje miejsce wyobraźni. Mówią ze to Bóg narysował ziemie po czym oddał długopis i kartkę w ludzie ręce dając im w ten sposób czystą jak łzę przestań ale nie dokończyłem jej za dużo wspomien bo ona umarła w wieku 17lat i ja od tej chwili już nie potrafię nic napisać umarła we mnie wena ale żyję nadal ale straciłem coś ważnego bardzo ważnego

Gość gość
super melodia, aż mi się tańczyć zachciało :):):):):):)

nie mam ochoty już żyć dalej, męczy mnie życie i przeszłość ;( gdy wszystko się dzialo ;( nie potrafie niczym się cieszyc :( to siedzi gleboko we mnie ;(

Gość gość
dorota812615 niedługo Sylwester, czy mogę Panią prosić do tańca? Zostawmy to co, było, cieszmy się na to, co będzie. Dariusz

latwo mówić ;( gdybyś był Dariusz molestowany od dzieciństwa ciągle przez kogoś (przez dwóch braci, ojca, i ojca brata) to byś miał inne podejście do życia ;( nie chciało by Ci się spędzać ani sylwestrów ani słuchać muzyki ;(

a do tego by doszła opieka nad 88 letnią babcią ;( która nie wstaje z łóżka ;( i wysłuchiwanie tego co mówi to nie miał być ochoty żyć :(

do tego dochodzą chorzy rodzice ;( i to ze czujesie jak z obcymi ludźmi w tej rodzinie :( to ze bylam niechcianym i niekochanym dzieckiem :(

Gość gość
Na co jeszcze czekasz dziewczyno? Dlaczego nie zgłosisz na policję? Coś nie bardzo wierzę w Twoje tutaj pisanie. Chyba prowokujesz. Jestem facetem twardo stąpającym po ziemi, chociaż dopiero 20-latkiem. Masz chłopaka i on nie wie o Twojej tragedii? Nie ściemniaj proszę... Darek

po prostu nie mam sily na te latania na policje ;( bylam zastraszana ;( chłopak nic nie robi bo go o to poprosiłam ;(

Gość gość
Dorotko Dorotko, uzyskałaś dobrą ilość wpisów i wejść. Wystarczy tych bredni. Tylu dało się na to nabrać. Ja nie

najgorsze jest w tym ze mój trzeci brat o wszystkim wiedział ze wujek mnie molestowal :( ale został przekupiony :( ten ch*j mu kupil samochod

Gość gość
dość tych bredni mała, idź spać

Gość gość
tak jest, przestań ściemniać i idź spać, albo idź na policję i to zgłoś. masz 2 wyjścia, no i to 3 o którym piszesz ale tego nie zrobisz, bo piszesz.

Gość gość
Chcę nadmienić, ze każde kliknięcie w internecie zostawia ślad.i każda wiadomość, odpowiednio przefiltrowana, będzie przeczytana przez odpowiednie służby. Nawet nie wiesz autorko, jakie konsekwencje może to mieć dla Ciebie. A tego rodzaju przestępstwa, których członkowie rodziny rzekomo dopuszczają się na Tobie mogą zostać ścignięte szybciej niż się tego spodziewasz. Fakt, że na kafe nie trzeba się logować i różne głupoty ludzie wypisują nie zmienia faktu, że odpowiedni wywiad działa i wcześniej czy później możesz się obudzić z ręka w nocniku, jeżeli nakłamałaś

Gość gość
FEMINOTEKa albo Centurm Praw Kobiet pomagają kobietom w takich sytuacjach