Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Molto bene

taniec godowy faceta

Polecane posty

Gość Molto bene

Powiedzmy, że ja + on + 10 innych osób jesteśmy w jednym pomieszczeniu przez ok 3 godziny, średnio 3 razy w tygodniu. Jak wygląda zachowanie mężczyzny na którego mocno działa pewna dziewczyna. ? .

Gość gość
ja bym powiedzial: Tutti frutti :-D

Gość gość
probuje sciagnac na sibie twoja uwage.

Gość Molto bene
powiedzmy, że wykonujemy ważne projekty ale nie tak ważne by nie pozwolić sobie na flirt mową ciała ;) który mnie zastanawia i chcę go rozszyfrować

Gość Molto bene
w jaki sposób tą uwagę może ściągać?

Gość Wins
Zależy od faceta, jeden będzie robił z siebie błazna, drugi będzie chciał pokazać się w dobrym świetle będąc miłym, uczynnym, sympatycznym mimo że nachalny, a jeszcze inny będzie ukradkiem wodził wzrokiem prowadząc taki flirt.

Gość księżna Anna
Wydajność pracy spada przez wpuszczenie do jednego pomieszczenia samców i samice.

Gość Molto bene
czy takie zachowania jak: tracenie wątku, zapominanie o czym chciał powiedzieć, czyt. yyyyyyyyyy no, yyyyyyyyyy ;) g***towne ruchy ciała, jakby brak kontroli nad kończynami, patrzenie w oczy dłużej niż 7 sekund, najdziwniejszy przejaw zachowania: bycie bardzo miłym aż do mdłości i usprawiedliwianie moich "pomyłek" czyt,np. "niech się Pani nie przejmuje z tym mieli problem nawet inżynierzy" or "niech się Pani nie przejmuje, ja też mam dziś taki dzień, że po prostu bla bla"

Gość Molto bene
Księżno Anno, dlatego suki takie jak Ty są zamknięte w kojcach.

Gość gość
po takim zachowaniu raczej mu sie podobasz ale ja nie jestem ekspertem, ani maczo ru cha czem

Gość Molto bene
up

Gość gość
"Molto bene czy takie zachowania jak: tracenie wątku, zapominanie o czym chciał powiedzieć, czyt. yyyyyyyyyy no, yyyyyyyyyy". Takie coś to też wynik poważnej choroby, na którą cierpi wiele osób, też młodych. Więc nie musi oznaczać żadnego zainteresowania, tylko powazny problem zdrowotny.