Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wózek mutsy EVO naprawdę taki kiepski

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś z mam posiada wózek Mutsy Evo? Bardzo mi się podoba, wydaje mi się że jest funkcjonalny i w mojej sytuacji dobrze się sprawdzi. Oglądałam go w sklepie, nie mogłam się do niczego przyczepić, sprzedawca oczywiście zachwalał ;) Ale... W internecie mnóstwo opinii pozytywnych, mnóstwo negatywnych. Zwykle opinie internetowe dzielę na 3, bo jest pełno ludzi, którzy czepiają się tylko dla zasady. Ale w każdej opinii jest jakieś ziarnko prawdy. Zdaję sobie sprawę, że nie ma wózka idealnego, ale może ktoś pomoże? Biorę pod uwagę wózek Mutsy Evo z 2013 r, wersja z kołami pompowanymi. Z góry dzięki!

Gość gość
daszek w spacerówce jest za mały. Dziecko nie jest osłonięte przed deszczem i wiatrem. nie można odczepić barierki więc jak dziecko leży to widzi ją przed oczami. Brak okrycia nóżek w spacerówce. To z obserwacji wózka sąsiadki.

Gość gość
Dzięki za opinię, co do braku osłony na nóżki, można dokupić pokrowiec, chociaż osobiście uważam, że powinien być dołączony w podstawowym wyposażeniu. A wiesz może jak z wytrzymałością tego wózka? Bo czytałam gdzieś, że niektórym zgrzyta, trzeszczy. Czy to kwestia upierdliwości i oczekiwania cudów, czy faktycznie coś jest na rzeczy?

Gość gość
ona ma ten w wersji z piankowymi kołami to już są całe zajechane a wózek mają rok.

Gość gość
może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość gość
tragedia ;)

Gość gość
ale co tragedia? :D