Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do rodzicow blizniakow jednojajowych pytanie serio powazne

Polecane posty

Gość gość

Czy nie baliscie sie, ze zamienicie dzieci, albo ze juz sie pomyliliscie? Czy jakos je oznaczacie,jakas wstazeczka np? Nie smiejcie sie,ale po prostu mnie to ciekawi,zawsze sie balam,ze jak bede miec blizniaki to jeszcze je pomyle.

Gość pale w kotlowni
serio to co z ciebie za matka jesli nie umie rozroznic wlasnych dzieci?

Gość gość co ma dość
Ja co prawda nie mam bliźniaków ale pracuję z dzieciakami i z takimi bliźniakami miewałam kontakt niejednokrotnie. Te dzieciaki można spokojnie rozróżnić jak się je zna. Ja- obca osoba- po krótkim czasie z dziećmi rozróżniałam je bez problemu. Dla matki tym bardziej pewnie to są dwa różne dzieciaki :)

Gość gość
A wlasnie,ze dobrze pyta :) Ja mam trojaczki dwoje dwujajowe chlopcy tocka w tocke tacy do siebie podobni na poczatku mialam problem z odroznieniem,maz to samo teraz juz nie bo widze jeden szczegol czym sie roznia,mimo to staram sie nie ubierac ich jednakowo,a jak juz maja cos jednakowego to w innych kolorach

Gość gość
Autorka. Ale ja nie mam blizniakow. Zawsze mnie to zastanawialo tylko. Mozliwe,ze jest to naturalne ,ze sie dzieci nie pomyli. Akw pytam jak to jest w praktyce:)