Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamamatrona

Jak wyglądają wasze miesiączki po porodach

Polecane posty

Pytanie jak w temacie. Po dwóch pierwszych porodach było tradycyjnie czyli 7 dni miesiączki i 2-3 dni obfita potem mniej. Teraz po trzecim porodzie mam horror!! 7 dni zostało ale makabrycznie się ze mnie leje!!!!!!:(:(Co godzinę lub częściej muszę latać do toalety...w nocy ze 3 razy bo inaczej mam do przebierania wszystko łącznie z pościelą...dziecko mnie tak nie budziło jak okres teraz!!!!! Mam przepisane tabletki Cerazette ale jeszcze nie brałam , boję się trochę przytycia po nich bo jeszcze mam 7 kg na plusie. I nie wiem czy jest szansa że coś unormują.???? jak u was to wygląda>>>>

Gość gość
u mnie nagorsza miesiączka była po 2gim porodzie. trwała 3 tygodnie i była bardzo obfita. Myślałam, ze się wykrwawie normalnie :/ No i szybko dostałam, bo po 5 tygodniach raptem (po pierwszym porodzie dostałam jeszcze szybciej, bo po 3 tygodniach). Przy tej długiej miesiączce lekarz zapisał mi cyclonamine i na szczęście się zatrzymało. Potem już miałam normalne miesiączki i od razu jak w zegarku (czyli tydzień po tej długalaśnej miesiączce znów mnie zalało bo minęło 28 dni :D )