Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wkurzona gościnna

Problem z odebraniem dyplomu

Polecane posty

Gość Wkurzona gościnna

Witajcie. Co mogę zrobić w takiej sytuacji? Pół roku temu obroniłam się. 2 miesiące temu pojechałam odebrać swój dyplom (4 miesiące po obronie). Tam okazało się, że mój dyplom nie jest uzupełniony, ponieważ panie z dziekanatu nie dostarczyły do dokumentacji jednej karty wpisu. Mój dyplom sobie po prostu leżał całe 4 miesiące z boku i czekał na cud, że sama się karta dostarczy. No ok. Pani zadzwoniła przy mnie do dziekanatu poinformować ich o mojej karcie brakującej i obiecała mi, że dyplom będzie do odebrania w następnym tygodniu. Wzięła nawet mój numer, aby do mnie zadzwonić. Do miasta, w którym studiowałam mam daleko więc jestem tam bardzo rzadko. Wiem już teraz, że mogę tam być przy okazji w poniedziałek. Zadzwoniłam dzisiaj dopytać się, co z moim dyplomem. Panie szukały go. szukały i znalazły gdzieś odłożony, nadal nie tknięty. Nadal brakuje w nim karty, więc one nic zrobić nie mogą. Mam dzwonić do dziekanatu. Dziekanat nieczynny. Cudownie? Cudownie. Zdążyłam w tym czasie wyjść za mąż, przeprowadzić się, a dyplomu nadal nie mam. Teraz jeszcze pewnie będę musiała im dostarczyć dokumenty (bo chyba teraz będą musiały mi wystawić dyplom na nowe nazwisko?). Ktoś mi powie co ja mam zrobić żeby w końcu odebrać swój dokument, na który wydałam jakby nie patrzeć wiele tysięcy złotych??

Gość Wkurzona gościnna
Jednak ubolewam tylko nad tym pierwszym...

Gość Wkurzona gościnna
A kto to wie? Moze za pare lat, a może nigdy?

Gość Wkurzona gościnna
Może powróćmy do tematu?

Gość Wkurzona gościnna
Najgorsze, że zaczynają się podszywy :)

Gość ani ani
Po pierwsze - w dyplomie nie zmienia sie nazwiska po slubie, bo obroniłas go bedąc panną i to panieńskie nazwisko jest obowiazujące. Może złóż na nie skarge?