Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewa19873

łóżeczko

Polecane posty

witam, czy któraś z pań mogłaby mi powiedzieć czy łóżeczko turystyczne z przewijakiem i regulowaną wysokością będzie dobre dla noworodka czy lepsze tradycyjne łóżeczko drewniane?

Gość gość
Lepsze tradycyjne lozeczko

Gość cztery z plusem
bedzie dobre jak kupisz do niego dodatkowy materac bo ten który jest w zestawie to taka twarda podkladka i na tym bym dziecka nie położyla na dlużej.

tak materac wiem bo tamto co dają to ma 2cm grubości i zwija się także materac obowiązkowo

Wobec tego chyba nie ma znaczenia, które łóżeczko. Ja kupiłam tzw. tradycyjne, ponieważ dużo bardziej mi się podoba, wiadomo, że trzeba kupić dziecku dobry materac i chyba tyle :)

Ja miałam dla synka drewniane ale szybko zmieniłam na turystyczne, najmłodsza tez już tylko w turystycznym, materac gryczano-kokosowy dokupiłam.

Gość gość
Ja się upieralam przy tradycyjnym drewnianym ze szczebelkami. Taki też kupiliśmy. Mały dopóki był na tyle mały, ze nie mógł sam się prekrecac, wstawać, siadać i obracać było ok. Zresztą i tak spał ze mną w łóżku i nadal śpi :-). Potem się bałam go zostawić bo siadał i potrafił się wywrocic taksamo ze wstawaniem było. Bałam się, ze się uderzy. Jak miał 9 miesięcy kupiliśmy turystyczne ijest super. Zasypia w nim bez problemu. Może się kręcić i nie uderzy się w głowę. Ja polecam. A jak chceszdrewniane to z checia odsprzedam :-)

mnie też podoba się tradycyjne ale mam kotkę i chodzi o to że nie wiem jak zareaguje na dziecko a łóżeczko turystyczne ma moskitierę

Gość gość
do normalnego możesz kupić baldachim moskitierę Turystyczne ok pod warunkiem że włożysz do niego normalny materac bo to coś podwieszane to jest masakra,

Gość gość
A słyszałam od pediatry, że turystyczne na stałe się nie nadaje, ponieważ dziecko nie może się wspinać przytrzymując szczebelków, a to ważny etap rozwoju.

Gość pierwszelatapl
Duży wybór łóżeczek, materacyków, pościeli. :)