Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taktylkonachwileczke

facet nie może we mnie dojść

Polecane posty

Witam. Mam pewien problem, mianowicie mój chłopak nie może we mnie dojść. Jesteśmy ze sobą już prawie rok. A ten problem mamy w sumie od niedawna. Partner twierdzi, że to przez to, że jestem zbyt wilgotna przez co nic nie czuje i mu "opada" Co mogę z tym zrobić? Szczerze powiedziawszy zaczyna mnie to irytować gdy musi kończyć ręką. Co radzicie?

Gość encefalus
Ćwicz codziennie mięśnie. Palce do dziurki i zaciskaj ja na palcach. Przy seksie: jak będzie wchodził to luźno. A jak wyciąga, to go "zatrzymuj" :) Dacie radę.

Gość Bozon Higgsa
Kondoma wywalcie.

Gość gość
Od pol roku bzyka mnie fajny facet ale jest jeden problem konczy tylko umnie w buzi,bo wemnie nie moze skonczyc

Gość gość
no właśnie chodzi o to, że nie używamy prezerwatyw. I zaczęłam się zastanawiać czy może coś jest nie tak ze mną, czy może z nim o.O.

Gość gość
Ja właśnie dochodzę szybciej,jak czuję mokro,widać,że kobieta jest podniecona.

Gość gość
moj M tez szybko konczy jak jestem bardzo mokra, mowi ze go to kreci bardzo, bo wie jaki mam smaczek na niego :P

no tak. Co prawda jest on bardzo zadowolony z tego, ze jestem "mokra", ale z drugiej strony twierdzi, ze sie w 'niej' poprostu ślizga. Sama nie wiem co o tym myslec. Coz, zaczelam cwiczyc miesnie kegla, moze to da jakis lepszy efekt. A poki co zostaje, albo reka, albo usta...

Gość mraauuu
no wiec... albo ma za malego albo ty jestes za duza tam :D ale jeszcze cos.. jak bardzo wilgotna sie robisz? zawsze tak mialas? moze masz nadrzerke? przy nadrzerce robi sie duzo sluzu :P

Gość gość
A może twój facet za dużo po cichaczu sam sie zaspokaja?! Jak sie onanizuje to niestety,ale mocno czuje zacisnieta na penisie dłoń i przy normalnym stosunku bedzie mu opadal-no nic dziwnego :/

Gość gość
A moj obecny facet jak wejdzie wemnie to rznie mnie jak az pozniej mnie cala kasia boli