Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamerkowa_ona

czy seks kamerki to zdrada

Polecane posty

Gość kamerkowa_ona

bardzo lubię sekretnie zabawiać się "anonimowo" na kamerkach i zastanawia mnie czy to jest zdrada. jak uważacie?

Gość gość
tak!!!

Gość gość
pokażesz co robisz?

Gość kamerkowa_ona
tylko czy możecie mi wytłumaczyć jak to jest zdrada skoro nie ma fizycznego kontaktu?

Gość kamerkowa_ona
up up

Gość gość
zdrada bo to k******o w czystej postac

Gość gość
A co to za zdrada?? żadna... Szukasz dodatkowych bodźców i tyle... to tak jakby oglądać nie wiem film erotyczny i się masturbować... Jedni potrafią się kochać tylko pod kołdrą i zgaszonym świetle ty uwielbiasz jak ktoś Cie podgląda i robi to razem z Tobą... spróbuj może w to wciągnąć partnera i poznajcie inną parę na kamerce... doznania będą jeszcze mocniejsze...

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
nie chciałbym takiej kobiety tfu!

Gość gość
A czy kochanie się z drugą osobą i myślenie o kimś innym jest zdradą ?? to to samo... Dopóki nie dochodzi do kontaktów fizycznych nie ma mówienia o zdradzie... Zresztą dla kogoś z radia M. to pewnie sama myśl o kimś że ktoś jest ładny to już zdrada... to co nas kręci i pobudza a nie jest upokarzające dla drugiej strony jest oki. A wszyscy hejterzy niech wezmą sobie spowortem włącza swoje p***olki i w domowych pieleszach niech dalej się masturbują...

Gość gość
Jak nie chciałbyś takiej kobiety to poszukaj w dziale religijnym coś w typie dla siebie.... a nie oceniaj innych bo to tylko pokazuje jaki małostkową i prymitywną osobą jesteś nie akceptując innych dookoła kreując siebie za wzór cnót i postępowań hahaha żałosne...

Gość gość
najpierw porozmawiaj z kim trzeba, co oznacza sowo zdrada - juz sam zamiar i lokowanie kogoś innego w myslach podczas aktu jest zdradą

Gość gość
sprzedajesz swoje ciało, byle ochlapus cie oglada, tak kochasz swoje ciało.To jest Koorestwoo.

Gość gość
co ma religijność do braku przyzwolenia na to, by kobieta zachowywała się jak tania k***a za żetony i każdy miał na widoku jej brudną p***ę?:O i pytam się jako kobieta. totalnie Was p**********o, k***wki z kafe.

Gość gość
a ja nie rozumiem po co pytasz się nas, ustalcie między sobą czy możecie to robić czy nie. :O

Gość gość
dobre sobie, przychodzi do mnie zdradzający facet i mówi: to nie zdrada, bo k***wki z kafe potwierdziły, że to nie zdrada, więc czep się tramwaju bądź Rydzyka:D