Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sagaaaaaaa

rzadkie ruchy

Polecane posty

Gość sagaaaaaaa

dlaczego od samego początku czuję bardzo rzadko i słabo ruchy jestem już w 30 tygodniu strasznie się martwię na usg i ktg wszystko ok tak bardzo się martwię

Gość gość
Bo niektore dzieci to leniuszki i ruszają sie mniej, albo są tak ulozone, ze nie czujesz ruchów mimo, ze fikaja pól dnia ;)

Gość sagaaaaaaa
mam nadzieję że moja jest po prostu leniwa bo oszaleć można z niepokoju jak widzę jak brzuszki innym falują podskakują to u mnie takie coś miało może miejsce kilka razy chciałabym już być po porodzie i wiedzieć że wszystko jest dobrze

Gość gość
a jest duże??

Gość gość
moja nigdy nie kopała tak zeby mi brzuch skakał. Oczywiście czułam ruchy ale inni już mieli z tym problem. taka specyfika

Gość sagaaaaaaa
jutro mam wizytę to będę dokładniej wiedziała ile waży ale 1300 miała 2 tygodnie temu mam nadzieję że lekarz mnie troch uspokoi

Gość gość
a czy to, że dziecko jest mniej lub bardziej aktywne w brzuchu ma jakiś wpływ na to jak będzie się zachowywało jak się urodzi? Jestem w 23 tygodniu, mała jest bardzo r****iwa i zastanawiam się, czy jak się urodzi to będą problemy ze spaniem itd...Pytam doświadczone mamy.

Gość gość
Zero korelacji:D W brzuchu leniwa i mało aktywna. PO urodzenia wariat.

Gość gość
dzięki :) moja ostatnio około północy takie imprezy urządza w brzuchu, że naprawdę zastanawialiśmy się z meżem czy rośnie nam jakiś mały ADHDowiec :P

Gość gość
Ja zaraz wchodzę w 30 tydzien, nie wiem czy moja jest aktywna czy raczej leniwa. Czuje ruchy czesto ale tez nie jakieś wielkie faldowanie brzucha tylko takie miejscowe lekkie wybrzuszenia raz wieksze raz mniejsze. Ale czuć ręka te ruchy i maz tez czuje bez problemu. Nie naliczam tych ruchów. A gdzie mialas robione ktg ?

Gość gość
tak tylko teraz to dziecko szybko rośnie i po prostu mu tam ciasno ja jestem w 28 i kręci się rzadziej ale mi lekarka mówi że rośnie a macica to nie lotnisko kup sobie detektor w aptece i już jak się tak panicznie boisz będziesz wiedziała że jest ok jak usłyszysz serduszko ale moim zdaniem po prostu wyluzuj panika to jest jak w ogóle nic kompletnie się nie czuje

Gość gość
mój synek mało się ruszał,najbardziej w 24-30 potem tylko się rozciągał i zmieniał pozycję i tyle,teraz w ciąży ruchy poczułam na początku 16tc i malucha też czuję czasami,dzisiaj z rana,trochę przed południem i przed chwilą kilka ruchów,ale ruchy są prawidłowe-typowe kopniaki to się nie martwię