Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Catty_bell

Przeprosiny mężczyzn czy sam internet wystarczy

Polecane posty

Gość Catty_bell

Niedawno zerwałam z chłopakiem po roku związku, przyczyna zachowywał się jak dzieciaczek, samotne wakacje, olewanie studiów, brak konsekwencji w działaniach najlepiej siedzieć w domu przed komputerem i gotować. Po kilku poważnych rozmowach nie traktował mnie poważnie, owszem zaczął się zmieniać i poprawiać ale dopiero po fakcie. Minęło już 2 tyg od rozstania (pokojowo), a on pisze przez fb czy sms-y, po części zrozumiał swój błąd. Mówi, że kocha mnie jak nikogo innego, że chce dostać szanse, że się poprawi, ale faktycznie nie robi nic konkretnego w tym kierunku. Zaproponował mi kino, ale w dniu jego urodzin i dlatego że on chciał iść na ten film. Cały czas się tłumaczy że by przyjechał osobiście, ale nie wie kiedy jestem, czy bym chciała i wynajduje wymówki. Wszystko próbuje załatwić przez internet lub sms-y. I cały czas żali się na fb, ma czas na gry, piwko. Moim zdaniem takie przeprosiny, po półrocznym ignorowaniu sytuacji nie wystarczą, trochę wysiłku. Zwłaszcza, że rozczarował mnie wielokrotnie, np. w urodziny mówiąc że nie mógł znaleźć kwiaciarni(w centrum Warszawy) Ktoś miał podobną sytuację? Jak wasi mężczyźni przepraszają?

Gość gość
ma cie w doooopie