Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obudowanie wanny

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie mi jak macie obudowaną wannę? Płytki ceramiczne, drewno, stelaż? Czy macie drzwiczki? Miejsce na stopy, itp.?

Gość czerwona herbatka z limonką
teraz są wanny których się nie obudowuje

Gość gość
Dobrze gdy obudowa wanny jest utrzymana w podobnym klimacie jak cała łazienka. Wiadomo, że drewno gorzej znosi kontakt z wodą, przez co należy je odpowiednio konserwować. Miejsce na stopy jest przydatne chociażby przy myciu głowy nad wanną. Ostatnio widziałem ciekawe rozwiązanie wanny wpuszczonej w podłogę. Było to możliwe poprzez podniesienie poziomu podłogi, ze względu na kratkę odpływową w podłodze. Do wanny wchodziło się po dosyć niskim schodku. Bardzo komfortowe rozwiązanie. http://www.roca.pl/-0-1-2

Gość gość
profile regipsy kafelki klej do kafli fuga rewizja aby dostac sie do rur w razie awarii wneki na stopy sie juz nie stosuje bardziej robi sie wneke dookola wanny nawet ladniej to wyglada jak z taka nisza na nozki :)

Gość gość
droga jest taka obudowa a mozna samemu zrobic duzo taniej i wcale to nie jest trudne

Gość gość
my mamy wannę "wbudowaną" w łazienkę, tzn jest kafelkami złączona, kafelki są na podłodze takie same jak i na wysokość wanny. nie mamy żadnych drzwiczek ani nic takiego

Gość gość

Gość kinga rakowska
ja myślę, że najlepiej płytkami obudować bo są najbardziej trwałe, ciekawy wybór i nie wygórowane ceny mają na www.twojelazienki.pl - ja zamawiałam u nich płytki zarówno do łazienki jak i do kuchni i przedpokoju i na prawdę jestem zadowolona z ich jakości