Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do wszystkich Kobiet Ciężarnych

Polecane posty

Gość gość

Witam! Jestem w 3 miesiącu i 2 tyg. ciaży Od czasu do czasu mam potworny Ból brzuszka , Uczucie jak by igły wam do brzucha wbijali a miejsce bolące to przeważnie dół brzucha , prawa i lewa strona. Czy coś może być maluszkowi ? Czy po prostu jest to normalne i mam się tym nie przejmować ? Pozdrawiam M

Gość gość
ja rok temu w ciąży byłam, nic takiego nie miałam. Mam do Ciebie prośbę M. jeśli coś Cię nie pokoi-poinformuj lekarza, pytaj go o WSZYSTKO. Tutaj nie koniecznie piszą zgodnie z prawdą, nie warto też sugerować się wypowiedziami, bo u pani x to było normalne a pani z wylądowała z tego powodu na patologii ciąży :) Ja Cię odsyłam do lekarza :]

Gość gość
Dziękuje Tylko , że ja pytałam lekarza . A odpowiedź jaką usłyszałam " Jesteś młoda masz chude ciałko to normalne " ja jestem chuda osoba , dlatego chciałam zasięgnąć opinii tu , może ktoś był podobnie w mojej sytuacji M

Gość gość
Dziękuje Tylko , że ja pytałam lekarza . A odpowiedź jaką usłyszałam " Jesteś młoda masz chude ciałko to normalne " ja jestem chuda osoba , dlatego chciałam zasięgnąć opinii tu , może ktoś był podobnie w mojej sytuacji M