Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helleena

30 latka za stara dla równieśnika

Polecane posty

Gość helleena

Czy 30-latka jest za stara dla równieśnika? Taka teza pokutuje w gronie znajomych i w internecie. Ja rozumiem, że dla mężczyzny często posiadanie młodszej partnerki jest nobilitujące. Ale czy zawsze 20-latka jest lepsza od 30-latki? Przecież są różne 30-latki. . Nie ukrywam też, że zastanawiam się również nad swoją osobą. Myślę o rozstaniu z długoletnim partnerem. Wiem, że po czasie niezbędnym na zaleczenie ran, będę chciała z kimś być. Czy pozostaną mi tylko 40-to, 50-cio latkowie? Nie chciałabym zostać sama na stare lata (starsi mężczyźni szybciej umierają), wolałabym kogoś w podobnym wieku, dorastającego w podobnych czasach. . Czy zadbana, szczupła i zgrabna, kobieco ubierająca się 30-to latka bez zmarszczek, o długich włosach, z dobrą pracą i własnym mieszkaniem, jest kiepską parą dla 30-latka...? Dlaczego?!

Gość gość
masz jakis kompeks że ciagle o to pytasz na forum

Gość helleena
Mylisz mnie z kimś. Zapytałam pierwszy raz. Więc jakie były wnioski z tych innych tematów?

Gość gość
bez jaj. cos wymyslasz

Gość gość
jesu kobieto 3 temat dzis na forum zakladasz o podobnej tematyce

Gość gość
wnioski z innych podobnych tematow? nie znajdziesz nikogo wartosciowego wiec bedziesz sama choc piekna i zgrabna

Gość helleena
Chodzi Ci na przykład o ten "co mnie czeka w życiu jeszcze"? Czytałam go, pomijając, że pisze go inna osoba, mi chodzi o to, że zastanawiam się, dlaczego jest przyjęte, że do 30-latka pasuje tylko sporo młodsza panna. A nie nad tym, czy będę kiedyś jeszcze w życiu szczęśliwa, bo wiem, że będę ;-)

Gość gość
a gdzie jest tak niby przyjete? chyba tylko w twojej glowce

Gość gość
to szukaj mlodszego,duzo facetow kreca starsze'a jak jestes fa//jna laska to po co tu wypytujesz aha i pamietaj ladna miska jesc nie da a ty jestes glupia jak moj but u lewj nogi i powinnas zadac pytanie typu czy glupia jest za glupia dla rowiesnika

Gość gość
Najlepszy dla 30-latki jest 25-latek;)!!! Goraco polecam:p:D

Gość 30ha ja
Ja zerwałam z moim ex facetem jak miałam 32 lata, załozyłam sobie konto na symaptii , chodziłam na randki i po 2 miesiacach poznałam mojego obecnego. Młodszego ode mnie o rok faceta z ktorym jestem rok, mieszkamy razem od 2 miesiacy i wszytsko jest super. Co to za roznica czy masz 20 lat czy 30 czy 40?w kazym wieku mozna ulozyc sobie zycie

Gość gość
faceci z reguły wolą młodsze...ty masz juz 30 lat więc wszyscy fajni sa juz zajęci...trudno bedzie ci kogos poszukac

Gość kafe Goniec
"Czy pozostaną mi tylko 40-to, 50-cio latkowie?" Przeważnie tak. To chyba nawet z biologicznego punktu widzenia do zapłodnienia szybciej dochodzi gdy rodzice nie są rówieśnikami. 30 latki nie chcą rówieśniczek bo mają do wyboru równie zadbane ale młodsze kobiety.

Gość 30parolatek
Każdy rozsądny mężczyzna zwiąże się z młodszą kobietą, który zrobił inaczej jest życiową fajtłapą.

Gość gość
buhahaha, moj mezczyzna jest mlodszy i jest z***bisci inteligentny i przystojny. Moglby miec wiele rownolatek czy mlodszych, ale nie potrzebuje sobie leczyc kompleksow z mlodsza laska:D Jego rowiesniczki nie sa dla mnie konkurencja:p;) zalosni zazdrosnicy

Gość gość
Z biologicznego punktu widzenia idealnym polaczeniem jest mezczyzna kilka lat mlodszy od kobiety;) IDEALNY ZWIAZEK