Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natka83

mąż zarabia ja zajmuję się domem

Polecane posty

Gość gość
gość Ja jestem na utrzymaniu partnera. Nie mogę znalezc w Polsce pracy. Narzeczony wlasciwie caly czas przebywa za granica, ja tez jezdze jesli jest jakas praca dla kobiety. Ale jednak wiekszosc czasu siedze w domu w Polsce. Mam zawod i doswiadczenie jednak pracy nie moge znalezc ;/. xxxxx ja mam podobnie, a długo już szukasz pracy? Od czerwca, w miedzyczasie pracowalam 2 miesiace za granica. Myslimy o dziecku, bo juz mamy swoje lata, ale to by oznaczalo jeszcze dluzszy pobyt w domu. A Ty jak dlugo szukasz?

Gość gość
Akurat ergo hestia jest popularna i znana.wlacz tv od czasu do czasu :$

Gość poli30
juz ze 3 lata bedzie...to jest bardzo znana firma na całym swiecie,bys musiała poczytac o niej jak chcesz

Gość gość
tak odkladam sobie, jestem zatrudniona w firmie męża, jednak zajmuje sie domem i dziećmi

Gość stale_ciekawska
W dzisiejszych czasach nie da się wyżyć z jednej pensji - niestety,bo wiadomo - świadczenia drogie,wyżywienie także,ciągle są podwyżki nawet nie informują nieraz o nich.Dlatego czy się chce czy nie małżeństwo jednak musi pracować.A z kolei z pracą jest problem - bo jej nie ma .Dlatego jeśli "załapią" się oboje małżonkowie - to jest wielki sukces.

Gość dwa lata bezrobotna
Dziękuję Ci za troskę ale zapewniam, że nie musisz się martwić o moje ubogie życie. O komentarz też nie proszę , bo jakie masz pojęcie o moim życiu ? Ja wypawiadam się na temat ze swojej perspektywy i tyle. A zupek w proszku nie jadaliśmy, nawet wtedy jak pracowałam :-)

Gość taka jedna bezrobotna
też siedzę w domu od dawna

Gość gość
taka jedna bezrobotna też siedzę w domu od dawna xxxxxx jak długo? jak szukam już 2 lata:(

Gość gość
ja nie musze pracować mąż prowadzi firme, która dobrze prosperuje. Oczywiście pewnie dla wszystkich pracujących brakiem ambicji jest uszczesliwianie męża i dzieci, ale ja to lubie ponieważ dzięki temu sama jestem szcześliwa. Mąż nie chce abym pracowała jego praca dostarcza nam wszystkiego pod względem materialnym. Zycie na dobrym poziomie, w wakacje ferie zimowe zawsze wyjazdy itd.-- oczywiście mogę iść do pracy ale unieszcześliwie mojego kochanego męża nasze córeczki no i siebie, mieszkamy pod Warszawą praca=dojazdy, dojazdy= bark czasu. Ja wolę być w domu, dbać o dom męża, dzieci i uwaga siebie. Nie pałetam sie po domu w dresach i nieumytych włosach, codziennie rano szykuję się jak wy do pracy,dzięki temu mój mąż okazuje mi dużo oj dużo atrakcji ;-)

Gość gość
autorko ja mam tak, że zajmuję się domem i synem a mąż zarabia. Ale zamierzam pójść do pracy za około rok, jak syn dorośnie do przedszkola ;) mój mąż zarabia trochę więcej od Twojego ale jesteśmy na wynajmowanym, więc po odliczeniu wynajmu, wszystkich opłat itp też zostaje trochę ponad 4tys :)

Gość gość
ja tez nie pracuje i zajmuje sie domem i bardzo dobrze mi z tym.

Gość gość
ja zajmuje sie domem, mąż dużo zarabia:) żyć nie umierać:D

Gość gość
ja siedze w domu, szukam pracy, bylam na stażach, wolontariatach, skonczylam studia mgr i podyplomówke, ale niestety pracy nie znalazlam przez 4 lata. teraz do 30 zostaly 2 lata.. najwyzszy czas na dizecko. Mąż dobrze zarabia, nie mamy kredytów. Poradzimy sobie.