Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cesarka na zyczenie w Bialymstoku czy jednak trzeba miec podkladke

Polecane posty

Gość gość
to zalezy gdzie... jak sama nazwa mowi "cc na zyczenie" to na zyczenie a jak Ty to mówisz "podkladka" to wskazanie medyczne do wykonania cc czyli juz nie na zyczenie. Ja mialam 3 lata temu w USK ale ja mialam stan po leczeniu nieplodności wiec moglam sobie wybrac sposob porodu, wybralam cc. Moja kolezanka miala papierek od okulisty i tez rodzila w USK ale tak latwo to juz nie bylo. Zawolali swojego okuliste, ktory odrzucil zaswiadczenie i stwierdził ze on nie widzi przeciwwskazan do sn. Wiec musiala zaczac rodzic sn ale i tak skonczylo sie cc bo cos tam z tetnem bylo nie tak. Natomaist jezeli chcesz rodzic prywatnie to ci zadne zaswiadczneie nie jest potrzebne, placisz za cc masz cc.

Gość gość
Trzeba miec podkladke.

Gość gość
Ani na parkowej ani u arciszow nie zrobia ci cc bez podkladki na twoje zyczenie. To nie sa porody refundowane. Placi sie tylko za opieke. Znam kilkanascie osob ktore mialy tam cc i musialy miec papier.

Gość gość
Tzn to sa porody refundowane a nie prywatne.

Jakbyś zaczęła chodzić od początku na Parkową lub Zamenhofa i truła co wizytę dla lekarza to może by się któryś ulitował ;) bo tak o sobie na życzenie to nie da rady niestety... Chociaż kto wie, pieniądze mogą niby wszystko ;)

Gość gość
Znam Taka osobe tryczka. Musiala miec podkladke prynajmniej od psychologa.

Gość gość
czyli wystarczy podkladka i juz nie beda wnikac czy prawdziwa czy nie? bo z tego co wiem w szpitalu panstwowym moga odrzucic podkladke

Gość dauuidka
ja rodziłam w pazdzierniku w poliklinice i lekarz jak chodzilam jeszcze na wizyty pytał mnie jak chcem rodzic czy sn czy cc.. ja chcialam sn ale mysle ze zadnych problemow by nie było jak bym chciala cc...

Gość gość
Nie wiem o co chodzi, ze jak pisze to uwaza za spam. A wiec nie podwazaja podkladki. Masz prawo wyboru do ostatniej chwili. Jak zaczniesz rodzic to musisz podjac decyzje, zeby nie bylo za pozno na ciecie. Chyba tylko jeden lekarz kreci nosem i namawia sn.