Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmmama

histeria podczas proby jedzenia co robie zle co moge zrobic

Polecane posty

Gość mmmmmmmmmmmama

moja corka ma 3 latka , do 1,5 roku jadla wszystko, i to tak ze doslownie musialam jej odmawiac jedzenia, pozniej zachorowala na grype zoladkowa, ostry przypadek, byla w szpitalu itp. od tego czasu nie ma jedzenia, tzn. nie calkiem, zje - suchy chleb, ryz, naturlalny jugurt, i z rana owsianka, czasami wciskam jej sok ktory robie sama z sokowirowki, corka cierpi za zaparcia, ale co tu sie dziwic przy takiej diecie..wciskam ile mge, kroje jej jabluszka, czasami ugryzie, na inne owoce sie wzdryga, to samo z zupami, nie zupka i juz.. zaczyna plakac, doslownie wpada w histerie, czerwone plamy na buzi, probowalam przekupstwa ( ze np. pojedzie zobaczyc kuzyna, albo dostanie lizaka) nie dziala, zbrzydlo mi juz gotowac co dzien te zupy, ktorych ona i tak nie zje, zup z ryzem tez nie zje..przetrzymywalam ja bez jedzenia, nawet nie poprosila, a dodam ze wyglada bardzo dobrze, kiedy komus mowie ze ona nic je, to nikt mi nie wierzy,bo jest taka troszke kluseczk ( urodzila sie bardzo duza) , ostatnio schudla 2 kg, co ja mam z nia zrobic??? karmic na sile tez sie nie da, bo zaslania buzie rekoma..

Gość gość
skoro nie chudnie i dobrze ywglada, to wyluzuj. po kilku dniach sama z checia poprosi o jedzenie. Podawaj posilki, zdorwe i warotsciowe o stalych porach. w kocu cos zje.