Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bol i krew przy wyproznianiu

Polecane posty

Gość gość

od kilku dni mam krwe na papierze po wyproznieniu. Jest to swierza krew, na stolcu tez jej troche jest. Jak myslicie co to moze byc? Boje sie ze to nowotwór

Gość gość
raczej hemoroidy, u mnie właśnie takie były objawy. Idź do lekarza, przepisze Ci tabletki i maść i przejdzie jak ręką odjął :)

przy nowotworze byłaby ciemna. Prędzej hemoroidy, ale najwięcej powie Ci lekarz więc łap za słuchawkę i umawiaj się na wizytę.

Gość gość
gość raczej hemoroidy, u mnie właśnie takie były objawy. Idź do lekarza, przepisze Ci tabletki i maść i przejdzie jak ręką odjął usmiech.gif xxxx a miales jakies badania?

Gość gość
miałam, najpierw poszłam do internisty i miałam badanie per rectum (czyli po prostu palcem :) Ale spoko, nie bolało zbytnio, wiadomo, że nie jest to głębokie badanie. Potem przepisała leki, ale poleciła zrobić tak dla spokoju ducha rektoskopię, czyli wprowadza sie taki nieduży wziernik do o***tu, zeby dokłądnie sprawdzic, jest to badanie endoskopowe. Ale to też mnie nie bolało, bo o***t znieczulili mi maścią. Zresztą rektoskopia to badanie niewielkiego odcinka o***tu więc luz :) Generalnie okazało się, zę to hemeroidy, na które tabletki i maści pomogły. Już po kilku dniach nie pamiętałam o bólu, a meczyłam sie bardzo wcześniej.